Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Corvette Stingray Convertible 2015: Nechtěné odhalení s ročním předstihem

Michal Fokt
Diskuze (8)
Někdo od Chevroletu byl z premiéry nové Corvette Stingray v takové euforii, že omylem vypustil do světa i fotky otevřené verze a to plný rok před plánovanou světovou premiérou!

Ještě jsme se úplně nestačili nabažit ostrých a dynamických tvarů sporťáku Corvette C7 Stingray, inspirovaných současnou šestou generací a už tu máme jedno obrovské překvapení – z GM unikly fotografie modelu Corvette Stingray Convertible, tedy otevřené verze letošní žhavé novinky, jejíž premiéra se ale všeobecně očekává na detroitském NAIAS až za rok!

A co fotky ukazují? Prostě a jednoduše Corvette bez střechy... Možná namítnete, že je to jen výsledek několikahodinové práce v grafickém editoru, jenže u představené Corvette Stingray nejsou volně dostupné ty "výchozí" fotografie, ze kterých by tyto retuše mohly vzniknout. Nebo jsem je alespoň nenašel. Navíc by to asi byla jedna z nejlepších počítačových úprav auta, jaké jsem kdy viděl.

Nic ale není nemožné, ovšem i kdyby šlo o podvrh, realita se od těchto obrázků rozhodně nebude moc lišit, takže už teď víte, jestli se na modelový rok 2015 těšit. Technika dvoumístného Corvette Stingray Convertible bude stejná jako u nově představeného kupé C7, očekávejte ale o trošku větší váhu, o chlup horší dynamiku a výrazně intenzivnější zážitky z jízdy. Jak už to u roadsterů bývá.

Michal Fokt
Diskuze (8)
Avatar - Jaros71
17. 1. 2013 16:11
Kabrio
Parádní kára... :yes:
Ještě hezčí než původní verze.
Avatar - 3_diamanty
17. 1. 2013 14:35
dizajnovy duel
[odkaz]
[odkaz]
Avatar - 3_diamanty
17. 1. 2013 14:07
Re: Tak to je ryzí macho kára :-)
mas pravdu... tie predne sveta orientovane na vysku dnes pouziva dost vyrobcov sportiakov aj ked priamu podobnost tam zrejme nenajdeme....

[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]

viper vyzera dost podobne spredu, zvlast samotny tvar svetiel s podobnym LED oblucikom

kedysi boli v mode vyklapacie svetla [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] ... potom prisli do mody uzke predne svetla nieco ako mala calibra alebo subaru SVX pripadne p406 coupe alebo tento vantage [odkaz] , aj stary viper mal kedysi jasne uzke svetla orientovane na sirku... no a dnes su v mode svetla posadene na vysku cize vertikalne... zaujimave ;-) :yes:
17. 1. 2013 13:51
auto.cz
Neviem odkiaľ nabrali že tieto fotky vypustil niekto zo Chevroletu, keby len neskopírovali "fotky" ale dali by to aspoň do prekladača tak by zistili že pravda je celkom iná ako tu píšu: [odkaz]
Avatar - Choochoo
17. 1. 2013 13:37
Re: Tak to je ryzí macho kára :-)
Ten predek nevim, zda se mi takovej tuctovej ;-) Neni vopalenej z nejakyho starsiho Ferrari?