Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dacia v reklamě tvrdí, že je její Sandero vhodné i pro ministra

David Bureš
Diskuze (13)
Rumunská automobilka klade v nové reklamní kampani důraz na hlavní přednost svých aut – nízkou cenu.

Dacia spustila na britském trhu novou reklamní kampaň nazvanou Dear George (Drahý Jiří). V ní formou dopisu oslovuje kancléře britské státní pokladny (tzn. ministra financí) George Osbournea, kterému nabízí hatchback Sandero.

Rumunský výrobce levných aut reklamou naznačuje, že její modely jsou ideální pro někoho, od koho společnost očekává, že bude šetřit a vyhýbat se rozhazování peněz. Podle reklamní kampaně by tak kancléř státní pokladny měl vyměnit svoji limuzínu za levný hatchback.

V prvním zveřejněném dopisu se objevuje následující text: Víme, že je těžké se starat o veřejnou peněženku. Lidé očekávají, že najdete chytrá řešení, jak ušetřit peníze – od státního rozpočtu po rozpočet na vaši večeři. Nemůžeme vyřešit všechno, ale navrhujeme vám perfektní auto. Dacia Sandero je spolehlivá, jednoduchá a nepřijíždí s bezdůvodnými příplatky. Jinými slovy, je navržena tak, aby se vyhnula nadbytečnému utrácení.

Poprvé se nová reklama v britských médiích objevila 19. března, v den, kdy byly zveřejněny informace o zdejším vládním rozpočtu pro letošní rok. Dacia bude šéfa britské státní pokladny oslovovat také prostřednictvím sociální sítě Twitter, kde jednotlivé reklamní tweety doplní hashtagem #DearGeorge.

Šéf komunikace značky Dacia Edward Preston tvrdí, že kampaň dokonale shrnuje víru značky v odstraňování zbytečného. „Pokud si pan Osbourne bude chtít otestovat Sandero nebo si bude chtít promluvit s někým z našeho prodejního personálu o možnostech případného financování auta, budeme jenom rádi,“ říká Preston.

Dacia vstoupila na britský trh teprve na jaře 2012. Loni zde prodala 17.146 automobilů, nejúspěšnějším modelem bylo SUV Duster se 7.830 prodanými kusy. Třeba v Česku se v roce 2013 prodalo 5.655 aut této značky, o 48,6 % více než rok předtím.

dacia novemodely levnaauta malevozy dacia novemodely levnaauta malevozy

David Bureš
Diskuze (13)
Avatar - Filip007
29. 3. 2014 15:22
Re: Dacia x oslík
Ragnotti jak můžete napsat, že Sandero je lepší než VW POLO ??? Vy jste byl na nějaké operaci s hlavou?
Avatar - Filip007
29. 3. 2014 12:44
Dacia a proč?
Je mi líto toho ministra, že ho otravují takovým hnusem. Za cenu toho sandera bych raději koupil zánovní Fábii. :-)
28. 3. 2014 23:32
Re: Dacia x oslík
A Polo od vyrobcu ludovych vozitok sa nerozpadne? Co tak pozriet sa na vyfuk, ten je vraj uz po roku hrdzavy.
28. 3. 2014 23:20
Re: Ano
Znal jsem kluka, kterej se zabil v 5* super bezpečným autě, samozřejmě s nejlepší pojistkou. Proč? Protože jezdil jako deb*l.
Pokud jedeš v Dacii, přizpůsobíš tomu styl jízdy a jedeš prostě bezpečněji, neriskuješ tolik. Btw. kdyby byla pravda co píšeš, majitelé Seicent by museli kapat jako mouchy - nezískalo žádnou hvězdičku. Ale opak je pravdou - kdybys měl takový auto, myslíš i za celý okolí, předvídáš a do krizovky se vůbec nedostaneš. Co je lepší než havarovat v bezpečným autě? Nehavarovat vůbec!
Avatar - kari.laz
28. 3. 2014 11:01
Re: Dacia x oslík
A budeš mít celý povoz v kůži >:D