Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

DAF Trucks poskytuje plnou záruku na použitá užitková vozidla

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Společnost DAF Trucks se rozhodla potvrdit kvality svých vozidel poskytováním plné záruky na čtyřleté a mladší vozy nabízené v rámci jejího programu First Choice.

Společnost DAF Trucks uvedla svůj program First Choice pro zánovní použitá vozidla na počátku roku 2013. Do tohoto programu mohou být od jeho počátku zařazena pouze vozidla, která splňují přísná kritéria.

V současnosti DAF Trucks pro zařazení do programu First Choice vybírá pouze vozidla mladší pěti let, která mají najeto méně než 600.000 kilometrů. Tato vozidla ovšem musí mít vzhled nového vozu, plně zdokumentovanou servisní historii, certifikát STK a splnit všech 200 bodů kontrolního seznamu DAF.  

Vozidla, která jsou vybrána do programu First Choice, následně absolvují nezbytnou údržbu a případné opravy, aby byla v okamžiku prodeje plně připravena pro nasazení v provozu. Zákazníkům je spolu s nimi nabízena možnost financování a smlouva o údržbě a opravách.

Všechna použitá vozidla DAF nabízená v rámci programu First Choice jsou dodávána s jednoletou zárukou od výrobce. V případě vozidel mladších než čtyři roky je poskytována plná záruka na 12 měsíců, jejíž součástí je záruka na pohonnou soustavu a všechny ostatní součásti vozidla instalované výrobcem. Vozidla se stářím čtyř a pěti let jsou pak dodávána se zárukou na pohonnou soustavu.

Zdroj: DAF Trucks N.V.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Doporučujeme