Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

DAF Trucks získal ocenění 2016 Commercial Fleet Awards

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost DAF Trucks v rámci Commercial Fleet Awards za rok 2016 získala celkem tři prestižní ceny.

Během slavnostního ceremoniálu Commercial Fleet Awards za rok 2016 v hotelu Hilton Metropole v Birminghamu byla samotná společnost DAF Trucks oceněna jako Truck Fleet Manufacturer of the Year (Fleetový výrobce nákladních vozidel roku).

V případě automobilů značky DAF získala ocenění pojmenované Best Urban Delivery Truck (Nejlepší nákladní vozidlo pro městskou rozvážku) modelová řada LF, zatímco modelová řada CF byla oceněna titulem Best Distribution Truck (Nejlepší rozvážkové nákladní vozidlo).

Společnost DAF Trucks přitom získala ocenění pro nejlepšího výrobce a modelovou řadu LF již druhý rok za sebou.

Richard Zink, ředitel pro marketing a prodej a člen správní rady DAF Trucks N.V., uvedl, že pro společnost a její zaměstnance jsou tyto tituly neobyčejně cenné, protože jde o ocenění od předních britských dopravců a fleetových manažerů, kteří mají velké zkušenosti z oboru nákladní dopravy.

Porotci pak v komentáři u udělení ocenění Truck Fleet Manufacturer of the Year sdělili, že počínaje kvalitou nákladních vozidel až po perfektní asistenční službu DAF ITS pokrývá společnost DAF veškeré potřeby profesionálních provozovatelů fleetů. Navíc její profesionální dealerská síť poskytuje vynikající služby pro své zákazníky.

Společnost DAF Trucks v souvislosti se svými nejnovějšími oceněními připomíná, že nedávno získala její nejvyšší modelová řada XF tituly Fleet Truck of the Year a Master Truck of the Year ve Velké Británii a v Polsku, zatímco řada CF získala ocenění Best Distribution Truck při volbě nejlepšího nákladního vozidla roku v Irsku.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)