Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Devatenáctiletý kluk si upravil Huracán podle svého vkusu. Mnoho divnějších aut jsme asi neviděli

Martin Tolar
Diskuze (3)

Jak by vypadalo Lamborghini Aventador, kdyby hrálo v Šíleném Maxovi? Možná nějak takhl. Jen té růžové by bylo méně.

Představte si, že Alex Choi, kterému je 19 let, má Lamborghini Huracán. Já vím, závist je děsná, ale taky ve mne po napsání té věty řve. Alex ale má tak trochu jiné Lambo, než je obvyklé, a to už není můj šálek kávy. Rozhodně to je však jedno z nejunikátnějších Lamb na světě.

Navzdory našemu úvodu prý Alexe ke stavbě neinspiroval postapokaliptický snímek z Austrálie, který je dnes pěknou klasikou, ale moderní tunerská sága Rychle a zběsile, konkrétně speciální auto lupičů schopné převracet jiná auta. No jo, to je ta mládež.

Nejnápadnější změnou oproti standardnímu supersportu je růžový vnějšní trubkový rám, který je kompletně ručně dělaný. Tedy, to je dost pochopitelné, taková šílenost ještě nikoho nenapadla. Kostra nahrazuje většinu panelů karoserie a propůjčuje autu unikátní vzhled. Navíc je prý vůz celkově mnohem pevnější a bezpečnější.

Další změnou je použití 42 vnějších zdrojů světla a také nový motor. Zatímco dříve měl Choi kus s motorem dopovaným kompresorem, tato verze spoléhá na dvě turbodmychadla a produkuje přes 1000 koní. Patrné jsou nové chladiče vzduchu i sportovní filtr. Pokud si ale myslíte, že je to jen hračka, šeredně se pletete. Tohle auto má totiž platné značky a Alex s ním smí vyjet na silnici.

Martin Tolar
Diskuze (3)

Doporučujeme

16. 4. 2019 08:11
CHa CHa
Nějak nevěřím že si 19ti letý tronda tohle udělal sám . Ale tatínkovy peníze udělají hodně :-) Navíc u nás by s tím mohl jezdit tak po zahradě a ne v provozu.
16. 4. 2019 07:05
Turbo
Dokonce mu začalo hořet turbo, když jel po dálnici, ale on to ještě přišlápl😂😂