Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Faceliftovaný Hyundai Getz na českém trhu

Libor Zezulka
Diskuze (0)
Na českém trhu se prodává faceliftovaný Hyundai Getz. Cena za třídveřovou variantu s motorem 1.1 litru začíná na 209 900 Kč.

Hyundai začal na českém trhu nabízet faceliftovaný model Getz. Korejský bestseller si i s přepudrovaným olibčejem zachoval zachoval cenovou výhodnost, základní třídveřový model stojí 209 900 Kč. Návštěva kosmetického autosalonu se odrazila především na přídi, jež se pyšní novou maskou, nárazníkem a kulatými mlhovkami, vzadu naleznete nově uspořádána koncová světla. Vnější rozměry 3825 x 1665 x 1495 mm i rozvor 2455 mm jsou téměř shodné se současným provedením (délka +15 mm, výška +5 mm).

Getz se nabízí se třemi zážehovými (1.1, 1.4 a 1.6 litru) a jedním vznětovým (1.5 CRDi VG) motorem a ve třech stupních výbavy (Active, Dynamic a Sport). Základní výbava obsahuje nárazníky v barvě vozu a ochranné lišty, airbag řidiče, imobilizér, přípravu pro rádio s anténou. Výbava Dynamic přidává posilovač řízení, výškově nastavitelný volant, elektrické ovládání předních oken, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, centrální zamykání a manuální klimatizaci.

Třídveřovou variantu můžete i nadále proměnit v automobil kategorie N1, který umožňuje odpočet DPH. S přepážkou za sedadly cena getzu s motorem 1.1 litru a výbavou Active klesne na 191 377 Kč. Modely N1 jsou homologovány jako dvoumístné.

Libor Zezulka
Diskuze (0)