Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fanoušek Liverpoolu koupil levný favorit a vyrazil v něm na finále Ligy mistrů v Madridu

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Jestli se zajímáte o fotbal, tak určitě víte, že v sobotu večer se ve španělském Madridu uskuteční finále Ligy mistrů UEFA. A že se střetnou dva anglické týmy.

Konkrétně Liverpool a Tottenham. Fanoušci obou týmů tak musejí absolvovat poměrně dlouhou  cestu, aby svoje oblíbené hráče mohli v tak významném zápase vidět naživo.

Mezi takto oddané příznivce patří i Simon Wilson, fanda Liveropoolu. I on se do Španělska chystá, k cestě však přistoupil svérázně.

Odmítá totiž utrácet za letenku, místo toho si za 40 liber, tedy za asi 1.170 korun, koupil staré auto a vyrazil do Madridu v něm. Z českého pohledu je zajímavé, že Wilson zvolil Škodu Favorit.

Kromě toho, že prý ušetří, je důvodem tohoto řešení také tvorba obsahu pro YouTube kanál, který Wilson provozuje. "Pár videí určitě nahraju, ale nedělám to jen kvůli YouTube," řekl Wilson novinám Liverpool Echo. Hlavní příčinou prý byla opravdu cena letenek. Pohybovala se okolo 800 liber, což je v přepočtu asi 23.400 korun.

A proč koupil zrovna škodovku? Je za tím  bratr Ben, který prošel spoustu inzerátů na internetu. Favorit byl prý v tu chvíli nejlevnější řešení. Sourozenci ostatně do Madridu vyrazili spolu - a s nimi ještě jeden podporovatel Simonova kanálu na YouTube. Ten prý fandí Tottenhamu.

Na cestu posádka vyrazila ve středu, dnes (v pátek 31. května) už za sebou měla první závadu. Porouchalo se chlazení motoru.

Tak snad fotbaloví fanoušci do Madridu dorazí včas.

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Doporučujeme