Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ferrari California T Deserto Rosso: Milionáři natáčí v poušti

Michal Fokt
Diskuze (1)
Vybraní majitelé vozů Ferrari dostali pozvání na speciální akci v arabské poušti, jejímž cílem bylo (mimo jiné) natočit speciální videoklip.

Být VIP zákazníkem automobilky Ferrari má rozhodně své výhody. Kromě toho, že se vám v garáží blýskají krasavci se vzpínajícím se koníkem ve znaku, se vám třeba může stát, že dostanete osobní pozvání na unikátní akci. V arabské poušti zkraje letošního roku proběhlo dvoudenní setkání vybraných majitelů vozů Ferrari California T pod názvem Deserto Rosso (rudá poušť).

Kromě vyjížděk po silnicích, vedoucích mezi dunami a večírků v luxusním resortu bylo smyslem natočit ze setkání videospot a můžete si být jistí, že nešlo o roztřesené záběry mobilem. Video si můžete prohlédnout níže, stejně jako klip z jeho natáčení a bonusem navíc je pár fotografií "on location". Podle tvrzení automobilky měla akce obrovský úspěch, což dává vcelku slušnou šanci, že se něco podobného v blízké budoucnosti zase vymyslí. Teď tedy musíte jen koupit pár Ferrari, aby se o vás v Maranellu vědělo a čekat, až zazvoní červený telefon. :)

Michal Fokt
Diskuze (1)
Avatar - Romeo
31. 3. 2016 14:30
Taliahsko
..tak nejak mi tie Ferrari viac pasuju do Dolomitov,Alp..Rivieru.. >:-[] .....ale petrodolare zatial vladnu :no: