Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fiat Bravo na firemním blogu: interiér oficiálně

Ondřej Láník
Diskuze (33)
Italský Fiat už na stránkách www.fiat500.com ukázal, že to s internetovou komunitou myslí vážně, což nás jako internetové medium těší. Před koncem roku spustil Fiat vlastní blog, do kterého budou přispívat ti, kteří vyvíjeli nové Bravo.

Unikátní a svěží marketingový přístup zřejmě usiluje o oslovení progresivní části cílové skupiny nového Brava. Informací, které zatím nejsou veřejné je mnoho, a tak o návštěvníky nebude nouze. Stránka www.quellichebravo.it je prozatím bohužel pouze v italštině, přesto je na co "koukat".

Zveřejněny zde byly mj. skici z prvních fází vytváření vnějšího designu nového Brava a poprvé vidíme oficiální představu designérů o tvarech interiéru, přístrojové desky a sedadel.

S realitou je můžete srovnat v článku Spy Photos: Interiér Fiatu Bravo.

Ondřej Láník
Diskuze (33)
Avatar - Enzo
3. 1. 2007 12:54
Re: ENZO
Dik, ale neber to ze jsou moje, nahodou jsem na ne narazil kdyz jsem hledal info o novym Bravu. Nechci se chlubit cizym perim :-) Ten interier ma opravdu smrnc, o podvozek se nebojim, v italii ho umeli vzdycky na dobry urovni, at uz vyladit tak vyvinout. :-! Jo a ty zadni lampy jsou jasny jako slunce z Brava I, o necem jinym nema cenu ani premyslet.
3. 1. 2007 12:46
ENZO
Dobre fotky kolega :yes: Ten interier je bozi, presne toto sa od Fiatu ocakava, konecne nieco svieze co ma smrnc. Co sa tyka toho kopirovania, Fiat urcite nevyrabal vzdy pekne, kvalitne a uspesne auta, ale rozhodne nikdy nekopiroval. Ak, tak iba prevzal svoje vlastne dizajnove prvky starsich modelov.
3. 1. 2007 10:43
Re: Fotky
Stačí se podívat na foto kolegy Enza a je jasné, že ani podvozkem se Bravo neinspirovalo u Golfu či Focusu. Škoda. Snad to bude stačit aspoň na Astru. Snad. :-|
Avatar - Dinar
3. 1. 2007 09:14
Re: Fotky
Nové Bravo je na podvozku starého Stila, takže odpověď je jasná.
2. 1. 2007 18:47
Re: Fotky
McPherson má tlumič uvnitř průžiny a vetšinou spodní trojúhelníkové rameno. Tady právě žádné nevidím. No, už aby byla premiéra.