Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fiat se spojil s módní značkou. Výsledkem je prý první luxusní Panda

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Fiat představil speciální verzi městského modelu Panda, na níž spolupracoval s módní značkou Trussardi. Výsledkem má být první luxusní Panda.

Tento důležitý vůz italské automobilky si totiž spojujeme spíš s dostupností a praktičností. Provedení Trussardi to ale má změnit.

Fiat Panda Trussardi bude k dispozici v provedení Cross s vyšší světlou výškou, ochranou podvozku a volitelným pohonem všech kol.

Z motorizací je na výběr dvanáctistovka o výkonu 67 koní či přeplňovaný dvouválec o objemu 0,9 litru s výkonem 83 koní.

Na pohled novinku poznáte podle speciálního hnědého laku Caffè Italiano Brown, který bude v nabídce v metalické a poprvé v případě Pandy i matné verzi. Doplňují ho černé prvky a 15palcová litá kola.

Komu se však hnědá nelíbí, může zvolit také bílý, šedý nebo černý lak karoserie. 

Další novinkou u italského hatchbacku je přítomnost jiného loga než toho fiatího. Asi tušíte, že karoserii ozdobí emlbémy módní značky Trussardi.

Loga módní firmy najdeme také v interiéru, který dostal bezpečnostní pásy s nápisy, speciální čalounění sedadel či nové výplně dveří a hnědé dekory.

Ceny ani dostupnost zatím neznáme, stejně tak není jasné, jestli speciální verzi půjde objednat i v České republice.

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Doporučujeme

Avatar - Ja Prvni 123
22. 9. 2019 19:44
Proc "pry" ? To je proste fakt.
A v CR k mani nepochybne nebude - jednak je tady sance prodat luxusniho fiata extremne nizka... a druhak tady neni aktivni ani ta modni firma - takze neni duvod ji tady propagovat.
Ani me to moc nemrzi.
Vetsi skoda je, ze se tady neprodava Ypsilonka od Lancie.