Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

FlixBus navýšil počet spojů mezi Prahou a Brnem

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost FlixBus připravila pro zimní období nové jízdní řády, které přináší víkendové posílení na trase Praha-Brno a přidávají zastávku Letiště Václava Havla Praha.

Nové jízdní řády autobusů společnosti FlixBus pro zimní období vstoupily v platnost 10. prosince 2017 a od tohoto termínu byl navýšen počet spojů na trase mezi Brnem a Prahou v pátek na 41 spojů denně.

Některé zelené autobusy na této trase nově zajíždějí až na Letiště Václava Havla Praha. Na jednotlivé cesty, kde zelené autobusy rotují, počítá dopravce také s větší časovou rezervou.

Martina Čmielová, mluvčí společnosti FlixBus pro Českou republiku a Slovensko, k tomu uvedla, že na trase mezi Prahou a Brnem si mohou cestující ve všední dny zakoupit jízdenky do 28 spojů a od pátku do neděle pak na tuto trasu vyjíždí až 41 spojů denně.

Nově zelené autobusy z Brna zajíždějí až na Letiště Václava Havla Praha. Jedná se denně o 10 spojení ve všední den a 14 o víkendu obousměrně. Nejlevnější jízdenku si zákazníci na této trase mohou pořídit už od 149 Kč.

Na trase mezi Prahou a Libercem si v zimním období mohou zákazníci rezervovat jízdenky na 8 spojů denně ve všední den, od pátku do neděle na 10 spojů denně. Na trase Praha – Plzeň vyjíždí 8 spojů ve všední den a 12 o víkendovém v obou směrech. V Plzni je také přidaná nová zastávka u Divadla Alfa.

Nové zastávky přidává FlixBus i na spojích mezi Prahou a Karlovými Vary – v Praze na Hradčanské a v Karlových Varech jde o zastávku Tržnice.

Všechny spoje z Prahy směrem na Tábor a České Budějovice nově zajíždějí až do Českého Krumlova. Jde denně o 10 spojů ve všední den a až 16 o víkendu. V Táboře autobusy nově zastavují přímo na autobusovém nádraží.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)