Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Footkhana Kena Blocka a Neymara Jr. láká na mistrovství ve fotbale (video)

Jan Mička
Diskuze (3)
Ačkoliv je internet plný videí Kena Blocka, snad nikdy se neomrzí. Tento střelec z Kalifornie totiž vždycky něčím překvapí.

Videa Kena Blocka jsou legendární. Ať už se proháněl po pečlivě navrženém hřišti se Subaru Impreza nebo aktuálním Fordem Fiesta, vždy bylo o zábavu postaráno.

Nejnovější video je ale jiné než dříve. Jistě, opět je k vidění závodní Ford Fiesta, spousta kouře, a především reklam na energetický nápoj a předražené oblečení. Kromě toho se však přidává i jeden nový prvek – fotbal. Právě proto se již nesetkáváme s gymkhanou, jak tomu bylo doposud, ale footkhanou, tedy slovním spojením obou nejdůležitějších prvků novinky.

Po boku Kena Blocka se přitom nemohlo objevit žádné „béčko“. Povolán byl fotbalový útočník Neymar Jr. a začaly se dít věci. Ačkoliv se na první pohled zdá, že nemá Block proti dvaadvacetiletému Brazilci nejmenší šanci, utkání nakonec skončilo nerozhodně.

A ještě něco – video zastřešila společnost Castrol, která je hlavním sponzorem mistrovství světa ve fotbale 2014. Jedná se tedy o povedenou reklamní kampaň s milionovým dosahem během prvního dne po zveřejnění.

Jan Mička
Diskuze (3)
Avatar - Auto CZ
28. 4. 2014 12:42
aj russkij jazyk
;-)
Avatar - Honza Mička
28. 4. 2014 11:40
Re: česky, prosím!
Dobrý den,

rádi bychom, ale takto se to skutečně jmenuje :-(
27. 4. 2014 19:25
česky, prosím!
Když už tam musí být, tak, proboha, to paslovo v názvu článku aspoň dejte do úvozovek!