Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford Focus 2007: malé změny bestselleru

Ondřej Láník
Diskuze (141)
Na německém trhu se v těchto dnech objevuje inovovaný Focus modelového roku 2007. Změn není mnoho a převážně se týkají nově uspořádaných výbav, akčních a zvýhodněných nabídek.

Na německém trhu se v těchto dnech objevuje inovovaný Focus modelového roku 2007. Změn není mnoho a převážně se týkají nově uspořádaných výbav, akčních a zvýhodněných nabídek.

S novým modelovým rokem se mění postavení výbav Ghia a Titanium. Jejich cena bude nyní shodná, takže zákazník může svobodněji vybírat, zda mu lépe vyhovuje decentní elegance luxusně orientované Ghie nebo sportovní zaměření Titania. Obě nejvyšší verze výbavy dostávají vnější zpětná zrcátka s integrovanými ukazateli směru a ochranné lišty lakované v barvě karoserie.

Ford nově nabízí sportovní paket pro diesel 2.0 TDCi (100 kW), který bude v Německu nabízen v modelu Sport TDCi. Jeho součástí je upravený podvozek, sedmnáctipalcová kola z lehkých slitin a několik interiérových detailů.

Z nabídky modelové řady Focus C-MAX zmizí silnější motor 1,6 Ti-VCT (85 kW), aby jej nahradil motor 1,8 (92 kW).

Ondřej Láník
Diskuze (141)
29. 8. 2006 21:29
Re: Add Focus
Najdi si to ty.
28. 8. 2006 22:18
Re: Add Focus
Na bestseller nemá... na to je příliš jednoznačný... nemá křivky... jako u krásné ženy, které objevíš až při druhém setkání. Focus je jednoduchý.
28. 8. 2006 21:03
OT: TEST LEXUS GS 450h
Čti, čti čti. Každou větu si přečti stokrát. Protože tak dobrej testík o tolik diskutovaném tématu těžko objevíš někde jinde. BRAVO TEXT :yes: Velmi oceňuji záběr textu a myšlénky... včetně estetických pohledů... jistě... větší pozadí :-) ... kopírování Mercedesu... a pak... spása planety... Vše je napsáno opravdu dokonale. Shoda náhod... dnes vycházím zamyšlen z Metropole ve Zličíně a málem zakopnu o okrového GS... už už jsem se chystal na něj zařvat, ať si tu káru aspoň nastartuje, že jsem mu málem vešel do dráhy... jenže, vytrénován četbou auto.cz... pohlédnu na model... a fakt ustrnu... to auto jelo po parkovišti bez jakéhokoliv hluku... opravdu neskutečné... Tak jsem mu zved´palec a šel dál... P.S. BRAVO TEST :yes: :yes: :yes:
28. 8. 2006 20:33
Re: ASTRÁLNÍ GOLF
:-) :yes:
28. 8. 2006 19:47
Re: HOKUS FOCUS
Jistě.