Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford Mondeo definitivně končí. Elektrický Mustang kupují i majitelé V8, říká Beneš

redakce AUTO.CZ
Diskuze (7)

O uplynulých dvou letech, ale i slibných plánech pro brzkou budoucnost jsme si povídali s Liborem Benešem, country manažerem Fordu ČR.

Jak ukazují události z posledních měsíců, ani taková automobilka jako Ford se velkých změn nebojí. Značka uvedla čistě elektrické SUV Mustang Mach-E, které má se svým ikonickým jmenovcem společný pouze název. O to víc překvapí, že nový elektromobil lidé pořizují právě vedle plnotučného Mustangu V8. V nejnovějším díle podcastu Auto.cz to prozradil Libor Beneš, country manažer Fordu Česká republika. Kromě toho jsme si povídali třeba i o konci dříve tolik populárního modelu Mondeo.

Preferujete-li poslech podcastu třeba cestou v autě, můžete si jej už teď pustit na službách Spotify, Apple Podcast či YouRadio Talk. A pokud chcete zůstat v obraze a být včas informováni o nových podcastech a videích, nezapomeňte sledovat náš instagramový účet @auto.cz.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (7)

Doporučujeme

Avatar - Midlosek
13. 3. 2022 18:26
Never more.
Ford už nikdy více, bohužel. Podělali co se dalo a to se nedá vzít zpět.
Avatar - Ozzman
4. 3. 2022 07:47
Re: Doma jsme dali Fordu sbohem
Ahoj, pomalý infotainment ano, ale nikdy mi nezamrznul, nikdy mne nesvedl z cesty, naopak mnohem na první pohled hezčí infotainment od VW mne zradil mockrát u několika kusu Oktávek 3 po fl.


Někdy bych se stím biturbem chtěl svézt, jestli jsem o tolik přišel, ale zase mám výměnou za to hnanou i zadní nápravu a s benevolentní fordí stabilizací je to na mokru a sněhu někdy spíše nebezpečné :D
Avatar - Tielman
3. 3. 2022 12:44
Re: Doma jsme dali Fordu sbohem
Ať je to jak chce, Mondié vždy patřilo k tomu lepšímu, co automobilový trh nabízel. Na svého bíťu (tedy bi-turbo) vzpomínám s láskou, ba i steskem. Sic jsem ho poslal neúmyslně do věčných lovišť a byl se mnou krátce, těch 40k kilometrů bylo asi nejpohodlnějších a nejtišších v mém řidičském životě. Svoje mouchy Mondeo samozřejmě mělo. Pomalý infotainment, občas zamrzlej display v kapličce... ale pohodlíčko a parádní relax. Jízda nikterak nestresovala a když se roztočila turba, tak to byla matějská.
Avatar - 3_diamanty
3. 3. 2022 11:11
Re: Doma jsme dali Fordu sbohem
Velky explorer je pecka aj bronco... ale tiez by som nebol cielovka... ked ono u nas je aj mala fiesta hodne predrazena.. v cene ceedu fakt nie moc rozumny kauf... asi aj preto ju nikde nevidim... taha to u nas len focus... ine fordy nevidim... ale vzhladom na ich ceny sa nue je comu cudovat... pumu som raz videl... zatial tiez malo... zatial co povedzme captur vidim celkom casto alebo p2008
3. 3. 2022 09:55
Doma jsme dali Fordu sbohem
Byli jsme doma příznivci Fordu. Měli jsme Fiestu, 2 Escorty, 3 Focusy a C-Max. Ten byl s litrovým tříválcem, který se, alespoň nám, moc nepovedl. Když dosloužil můj poslední Focus, nebylo u Forda co vybrat. Litrový tříválec jsem nechtěl. Já jsem si vybral Mazdu 3 s dvoulitrem. Otec Corollu s 1.6 čtyřválcem, když byl ve výprodeji. Letos jsem si ještě pořídil ojetou MX-5 s 1.8... Pro mě, už kromě Mustanga, nemá Ford co nabídnout.... Bohužel....