Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fotbalisté Manchesteru United odmítají jezdit v Corvette a Camaru

Tomáš Dusil
Diskuze (242)

Jedním ze sponzorů fotbalového klubu Manchester United je Chevrolet. Fotbalisty klubu to však nechává chladným vůči produktům této americké značky.

Řeč není o Aveu či Cobaltu, nýbrž o dvojici vrcholných sportovních modelů Corvette a Camaro. Ty si za mnoho desetiletí vydobyly značné renomé ve všech částech světa. Proč tedy s nimi fotbalisté slavného klubu nechtějí jezdit? Populární fotbalisté anglické Premier Leaque jsou známí pro dvě věci: skvělé dovednosti na trávníku a vlastnictví exkluzivních a tedy patřičně drahých automobilů prestižních značek. Jak píše britský The Daily Mail, vzhledem k jejich diskutabilním řidičským schopnostem není podle názoru britských novinářů žádný důvod k tomu, aby fotbalisté Manchesteru United ignorovali přítomnost zdarma poskytnutých Chevroletů Camaro a Corvette. Vedle řady jiných aspektů to vrhá špatný stín na hlavního teamového sponzora.

Pro zajímavost, jenom za tuto sezonu utratila americká značka koncernu GM za sponzorství klubu 47 milionů liber. Součástí je také patnáct nových vozů Camaro a Corvette Stingray pro hráče k volnému užívání. Namísto Robina van Persieho či Wayena Rooneyho tak jimi jezdí „obyčejnější“ zaměstnanci teamu. Podle informací z Chevroletu poskytnuté na dotaz The Daily Mail ale nejsou fotbalisté nijak povinni používat auta, která jsou součástí sponzoringu. Ti tak raději sedlají své Range Rovery, Porsche a Bentley.

Tomáš Dusil
Diskuze (242)
11. 11. 2014 07:35
Re: Barika na ně...
Taky koukám, za co máme ty palce dolů :-O
9. 11. 2014 15:08
Re: Barika na ně...
1. Já to napsal a stojím si za tím.
9. 11. 2014 15:08
Re: Barika na ně...
O tom Chocholouškovi jsem napsal já a ne Gilgit. A já si za tím stojím, úroveň tvýho příspěvku tomu odpovídala.
7. 11. 2014 20:33
Re: A VÍTE PROČ ODMÍTAJÍ JEZDIT V TAKOVÝCH POPELNICÍCH?
jj
PROTOŽE 4ři Z NICH UŽ jezdí v:

NEJLEPŠÍM Z NEJLEPŠÍCH !! [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz]
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
Avatar - Dinar
7. 11. 2014 18:12
Re: Tak ono
Klasické zablábolení, ale i tak sis sám odpověděl. Kruh se uzavírá, ano, zcela jiná cenová skupina. Takže proč se divit, že se svým příjmem hoši z United nechtějí plechovku za mega. :-!