Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Harley-Davidson zve na Prague Harley-Days a nabízí motorku zdarma

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
První zářijový a zároveň poslední prázdninový víkend prožije Praha ve stylu strojů značky Harley-Davidson a to díky akci Prague Harley-Days.

V pořadí 4. ročník akce Prague Harley Days se letos uskuteční v termínu 1. a 2. září 2017 v areálu holešovického Výstaviště. Zároveň, letos poprvé se akce více přiblíží open air festu, kdy prakticky veškerý doprovodný program, včetně koncertů a dalších vystoupení, bude probíhat na venkovní ploše před Průmyslovým palácem.

Prague Harley Days letos opět nabídnou unikátní program. Jedním z hlavních lákadel, které tu v předešlých ročnících nebylo, je motocykl Harley-Davidson na rok zdarma. Konkrétně se jedná o model Street Bob z řady Dyna, který si z akce šťastný výherce odveze.

Zájemci však nemusí čekat až na konec prázdnin, ale seznámit se s tímto modelem mohou už dříve, a to prakticky během celého jara a léta, až do samotných Prague Harley Days. Pořadatelé totiž tento speciálně vyhrazený model nabídnou zájemcům v rámci celé sezóny vždy na týden zdarma.

Stačí na speciální e-mailovou adresu hdnatyden@pragueharleydays.cz napsat důvod, proč by měl být motocykl zapůjčen právě vám a kdy a kam se s ním chystáte vyrazit. Tým Prague Harley Days následně pro každý týden vybere jednoho jezdce, kterému motocykl zapůjčí a jehož příběh a fotky z cesty nasdílí na facebookový profil akce.

Po takto absolvovaných sedmi dnech už jen stačí odpočítávat dny do Prague Harley Days a zúčastnit se na nich speciální aktivity, na jejímž konci bude pro vítěze připraven právě motocykl Harley-Davidson Street Bob, jehož srdcem je vzduchem chlazený dvouválec o objemu 1690 cm3, na celý rok zdarma.

Prague Harley Days vedle možnosti získat model Street Bob zdarma na celý rok nabídnou i pestrý program pro celou rodinu. Nebude na nich chybět family zóna pro nejmenší, relax zóna pro ženy, hudební vystoupení, galavečer thajského boxu, výstava motocyklů od nejstarších kousků až po současné, soutěž přestaveb Prague Custom Battle, zkušební jízdy na strojích Harley-Davidson zdarma, spanilá jízda Prahou ani slavní hosté.

Vstupné je pro ženy a děti zcela zdarma. Platí pouze muži, a to 400 Kč, ve kterých jsou již zahrnuty tři žetony na občerstvení a vstupenka platí na celou dobu trvání Prague Harley Days. Návštěvnost pořadatelé očekávají okolo 20.000 osob za víkend.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
31. 5. 2017 16:43
výhra
ľahšie sa je dostať do vesmíru ako k výhre motorky v takejto súťaži...