Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Horacio Pagani nakupuje u konkurence. Pořídil Ferrari F12tdf

Michal Fokt
Diskuze (13)
Zakladatel a ředitel firmy Pagani Automobili zřejmě netrpí záští vůči konkurenci ze sousedství, nechal Ferrari slušně vydělat pořízením F12tdf.

Automobilky Ferrari a Lamborghini nejspíš neměly moc velkou radost, když se v jejich blízkosti usadil argentinský inženýr se záměrem vybudovat konkurenční automobilku. Dost možná i spoléhaly na to, že takový projekt nebude životaschopný. A vidíte to - Horacio Pagani vyrábí auta už 18 let a modely Huayra a Zonda už mají stejně dobré jméno jako Aventador nebo 458 Italia. A je to rozhodně velmi dobrý byznys...

Sympatické na Paganim rozhodně je, že se nesnaží tvářit, že nějaké Lamborghini nebo Ferrari vlastně ani neexistuje. Viděli jste někdy jezdit di Montezemola v lambu nebo Winkelmanna ve ferrari, natož aby si auta od konkurence dokonce koupili? A vidíte - Pagani s tímhle problém rozhodně nemá.

Počátkem týdne si zajel do Maranella pro svůj nový vůz - Ferrari F12tdf v červeném laku s bílými a karbonovými doplňky, vybavený atmosférickým dvanáctiválcem o výkonu 780 koní. Není to přitom tak dávno, co jeho soukromou sbírku rozšířilo také Porsche 911 R.

Michal Fokt
Diskuze (13)
25. 2. 2017 03:54
Re: Taliáni jsou nad věcí
Hlavně ať se od nich neučí moc, těch odvětví, která ještě v It jedou moc není. Vše prožrali a rozkradli. Je to společnost v rozkladu, speciálně od Říma dolů.
24. 2. 2017 15:26
Re: Taliáni jsou nad věcí
Tak Pagani není ani tak Argentinec, jakožto spíš Ital, který se vrátil domů. Rodiče byli italští imigranti. :-)
24. 2. 2017 15:25
Re: F12 interier je super...
Ferrari je vkus, Pagani už kýč...trochu do kolotoče. Asi těžko nalézt lepší, kvalitnější a voňavější interiéry, než má Ferrari.
24. 2. 2017 13:42
Taliáni jsou nad věcí
a tak klidně s konkurencí chodí na obědy a na veletrzích spolu přátelsky klábosí a samozřejmě se vůbec nestydí používat konkurenční výrobky. Pořád se od nich mají ti suchaři a závistivci co učit (přinejmenším to, že se v létě nepracuje a v zimě tančí...)a to platí i pro Argentince ;-)
24. 2. 2017 12:00
F12 interier je super...
...ale proti tomu, co dela pan Pagani, je to jak Dacia, sorry :-)