Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hot rod z Porsche 911 má V8 od Fordu

Michal Fokt
Diskuze (4)
Hot rody se vyrábí z kdečeho, ale z Porsche 911, to vidíme poprvé. Zvlášť s motorem vpředu.

Recept na hot rod je vcelku jednoduchý - snížíte střechu a odhalíte kola a motor. Také se dá zkřížit motorka s autem, popřípadě dvě různá auta navzájem. Fantazii se meze nekladou a postavit ho lze z jakéhokoli auta. Teď tu ovšem mám opravdovou zvláštnost - hot rod z Porsche 911.

Něco takového se nestává zrovna často, nejspíš proto, že když máte 911, tak prostě máte 911 a nejspíš se vám nebude chtít ji zničit. Tedy ehmmm... transformovat. Ale francouzské firmě Danton Arts Kustoms se očividně chtělo. Sehnala patrně havarovanou Carreru 2 z devadesátek a radikálně ji proměnila v tohle monstrum.

Kabina a záď zůstaly relativně nezměněné, tedy nepočítáme-li zkrácené sloupky karoserie a výrazný lak, obří pneumatiky se však samozřejmě pod plechy nevešly. Ovšem pod zadním krytem totiž chybí to nejdůležitější - motor. Ten se přesunul za přední nápravu, není to však už plochý šestiválec, ale big block V8 od Fordu. A před přední nápravou nejdete ještě kousek vytuněného 911 s typickými kulatými světlomety, vystupujícími z kapoty. Kreace se ukázala minulý víkend na Monaco International Auto Show.

Michal Fokt
Diskuze (4)
27. 2. 2017 23:02
Skoda,
ze nenechali vzadu druhej motor. Mohl by pohanet predni kola.
Avatar - wladyk
27. 2. 2017 21:40
*
Neskutečná prasárna takhle zničit Porsche. :no:
27. 2. 2017 17:28
:O
väčší hnus som ešte nevidel, ešte možno ten americký štýl s 30 palcovými kolesami
Avatar - JirkaV8
27. 2. 2017 17:02
kraviny kraviny
Joo, na kraviny Vás užije. Zajímalo by mne, co v redakci vlastně ve skutečnosti děláte, že skupinka lidí vytvoří za celý den tady toto >:D