Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hvězda WRC se řítí na show v Goodwoodu! Podívejte se na akční a vtipné video Red Bullu

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Úspěšný závodník rallye Elfyn Evans je hlavní hvězdou nejnovějšího videa společnosti Red Bull, ve kterém se vypořádává s dopravními komplikacemi. Způsobem, který lze očekávat.

Red Bull je proslulý svými vtipnými videi plnými akce, vzpomeňme kupříkladu piloty vlastní stáje formule 1 Maxe Verstappena a Daniela Ricciarda, kteří si na závodním okruhu zasoupeřili v karavanech. Tentokrát míří na scénu jiná hvězda – Elfyn Evans, britský jezdec WRC závodící s Fordem Fiesta.

Evans se ve videu snaží stihnout start rallyeové vložky Festivalu rychlosti v Goodwoodu, avšak doprava v jeho domovině stojí proti němu. Závodník se to rozhodne vyřešit po svém a s Fiestou se prohání nástrahami měst a okresek, jako by to byla jedna velká „erzeta“.

Celé video je samozřejmě reklamou na blížící se show v Goodwoodu, která se ponese v duchu oslav posledních pětadvaceti let této akce. Připomeňme, že populární festival začíná dnešním dnem a potrvá až do neděle. Pokud vás zajímá, jaké automobilové klenoty tu budou k vidění, určitě nezapomeňte na náš nedávný přehled.

Evans v letošním ročníku patří do lepší poloviny startovního pole šampionátu WRC. Posbíral celkem 46 mistrovských bodů, přičemž nejlepším výsledkem bylo celkově druhé místo z Portugalska. V celkovém pořadí jde o nejlépe postaveného Brita, aktuálně mu patří sedmé místo. Žebříček na počátku druhé poloviny sezony vede Belgičan Thierry Neuville před Francouzem Sébastienem Ogierem.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)