Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai láká na kompaktní MPV Stargazer. Je tu ale jeden problém

Jan Zajíc
Diskuze (3)

V době, kdy malá a kompaktní MPV z trhu prakticky zmizela, přichází Hyundai s novinkou právě tohoto typu. Má to ale jeden podstatný háček.

Novinka se jmenuje Stargazer a jihokorejská automobilka na její příjezd zatím láká různými náznaky a snímky částečně zahaleného vozu. Kdy se auto představí v plné kráse, zatím nevíme. Hyundai slibuje, že to bude brzy.

Z dosud zveřejněných fotografií je zřejmé, že design modelu Stargazer čerpá inspiraci z většího MPV Staria. Novinka nabídne charakteristické přední světlomety doplněné o LED lištu, která je spojuje, a futuristické linie.

Vzadu můžeme počítat s vertikálně orientovanými světly, opět propojenými LED páskem. Pohled na boční partie odhaluje typický MPV profil s kabinou a čelním sklem posunutým dopředu.

Z videa si pak můžeme udělat představu o interiéru. Záběry ukazují tři řady sedadel a palubní desku s digitální přístrojovou deskou a velkou obrazovkou infotainmentu, nechybí zřejmě panel s fyzickými tlačítky.

Video se připravuje ...

Na detailní pohled na exteriér i interiér, informace o rozměrech, praktičnosti, variabilitě a výbavě si ale budeme muset počkat. Známo zatím není nic ani o technice.

Ale hořet nedočkavostí nemusíte, je tu totiž onen naznačený problém. Hyundai Stargazer vznikl speciálně pro indonéský trh, do Evropy se tedy s největší pravděpodobností nepodívá. 

Jan Zajíc
Diskuze (3)

Doporučujeme

Avatar - 3_diamanty
1. 7. 2022 15:40
bude to nieco zrejme
ako mitsubishi xpander... proste dostupne mpv pre juhovychodnu aziu.... ale inak som presvedceny ze taketo kusky by uspeli aj v europe... ked to dokazal space star... dokazal by to aj tento hyundai ci spominany xpander... navyse v cene nejakej scaly by to ani u nas nemohlo mat neuspech.. . vecna skoda... co uz... eu zda sa dostupne a sikovne rodinne vozy uz ani nechce a robi vsetko preto aby sem uz pre istotu ani neprisli ... ved my predsa v eu mame na viac ako zbytok sveta tak nech to kazdy vidi ... ved ked uz padime do p... tak nech to je na kralovskom koci a nie na nejakom sunte ... no jo 8-s
1. 7. 2022 12:14
Re: ...
Nechváľ deň pred večerom. Alebo si najprv poriadne prečítaj článok, aby si vedel, že to je auto len pre Indonéziu, nie pre nás.
1. 7. 2022 11:38
...
No konecne...na najpouzitelnejsie auto do rodiny sa zabuda...mnohe automobilky ich vyradili z ponuky a myslia si ze suv je to najlepsie....
Chvalim Hyundaik....