Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai poodhaluje svůj elektrický závoďák, oživil ho jako Frankenstein

Ondřej Mára
Diskuze (6)

Oddělení Hyundai Motorsport se připravuje na premiéru svého elektrického závodního vozu, která je připravena na blížící se autosalon IAA 2019 ve Frankfurtu.

Automobilka Hyundai, respektive její sportovní divize Hyundai Motorsport, se rozhodla krátkým videem poodhalit nový závodní elektromobil, který by měl být prezentován na autosalonu IAA 2019 ve Frankfurtu.

Hlavní hvězdou klipu je italský závodní jezdec Gabriele Tarquini, úřadující mistr světa ve třídě cestovních vozů WTCR, který se v dílnách zákaznického servisu závodních vozů zhostil role inspirované slavným doktorem Frankensteinem.

Místo umělého člověka se však rozhodl oživit elektrický závodní vůz, který je po většinu času ukryt pod bílou plachtou. Ke konci videa se však plachta na řadě míst odhaluje a my tak můžeme poprvé spatřit části vozu, který je oděn do tradičních barev Hyundai Motorsport a nechybí ani známé logo divize N.

O technice vozu toho bohužel zatím mnoho nevíme, jeho design a vývoj však zajišťovalo oddělení Hyundai Motorsport a stavba měla probíhat v jejich německé centrále v Alzenau. Premiéra vozu, který by měl podtrhovat věrohodnost a zápal značky při vývoji nejmodernějších technologií, je naplánována na 10. září.

Video se připravuje ...

Po pozitivních reakcích na náš nový elektrický projekt se těšíme na jeho premiéru na (autosalonu) IAA. Bude to značit pokračování naší cesty ve světě motosportu a začátek zcela nové kapitoly, ve které se vydáváme vstříc novým dobrodružstvím. Budoucnost vypadá pozitivně a my se těšíme, až v příštím týdnu odhalíme ve Frankfurtu více,“ dodává Andrea Adamo, ředitel týmu Hyundai Motorsport.

Ondřej Mára
Diskuze (6)

Doporučujeme

4. 9. 2019 15:58
Re: Nadpisy horší jak v Blesku
Tak ty si faakt borec :) Nemáš deprese z toho že i opice mají větší IQ.
Normálně se vymykáš Darwinové teorii o evoluci.. ( vlastně tě to asi těší, však) ?? Cítíš se jedinečně .. chápu :)
Avatar - Ji/Ri
4. 9. 2019 10:03
Re: Nadpisy horší jak v Blesku
Přesně tak. Nadpisy dělají jak dementi. Kdysi jsem tu byl denně, teď s bídou jednou za měsíc a víc. Z parádního webu se stala totální ***.
Avatar - Katikakus
4. 9. 2019 10:01
Re: Nadpisy horší jak v Blesku
Tak ses ve skolce naucil novou basnicku, bravo. My jsme kdysi davno ve skolce taky jednu rikali - kdo to rika, ten to je, tomu se to rymuje, ku.n.do....
Avatar - kari.laz
4. 9. 2019 09:34
Re: Nadpisy horší jak v Blesku
no sice nevím, jak to souvisí s tím, co jsem psal já, ale když myslíš :D
Avatar - JirkaV8
4. 9. 2019 08:29
Re: Nadpisy horší jak v Blesku
Hnujdají nic moc, teda nic, ne moc. Kdo si koupí Hjundaje, na dosmrti ku.n.da je. Děkuji. Je to jak 6000 Zemanových traktorů :-D a taky hnusná pseudoznačka brrr. :no: :no: :no: