Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Infiniti FX 2012: Větší logo, nový nárazník

Diskuze (7)
Infiniti FX po třech letech přichází s omlazením designu. Drobné změny zvýrazní jeho vzhled.

Americké zastoupení Infiniti zveřejnilo první fotografie SUV Infiniti FX modelového roku 2012. Model, který je ve výrobě tři roky, dostane ještě expresivnější výraz přídě. Nová maska chladiče už nemá jednoduchý tvar lichoběžníku, dostala svislé okraje s výrazným prohnutím.

Uvnitř se nachází větší logo automobilky, které je zdůrazněno masivní lištou na horním a dolním okraji masky. Plastickou výplň nahrazují jednoduché chromované lamely – řešení je odvozeno od sedanu řady M.

Co si připravilo Infiniti dál? Chromované rámečky předních mlhovek, nový design 20palcových kol a bílé podsvícení přístrojů namísto fialového. Ve výbavě se nově objeví klimatizace s ionizátorem vzduchu a vonnými esencemi, kterou známe také z modelu M.

Kdy se Infiniti FX 2012 začne prodávat a zda se v této podobě dostane i na evropské trhy, zatím není zřejmé. V Evropě se mezitím začalo prodávat FX modelového roku 2011, které nepřináší vzhledové změny, ale obohacuje výbavu modelu.

Diskuze (7)
Avatar - pelikoš
4. 8. 2011 19:37
jojo
podle mně je to stále nejkrásnější automobil v dané kategorii (i celkově).maska samozřejmě v souladu s trendem značky.no a v té modré s grafitovou barvou kol a lemů,no úchvatné... :yes:
Avatar - pelikoš
4. 8. 2011 19:34
Re: INFINITI
myslíš asi INFINITI
Avatar - Pekelná Micinka
4. 8. 2011 12:06
Dnes: Smrt žraloka
Na fotkách je to děs běs a pro mě tak konec jediného vyloženě pěkného Infiniti. Uvidíme naživo, ale ta plocha mezi světly a maskou, no ono celkově, ten čumák se prostě už dostal za hranici.
Avatar - Pekelná Micinka
4. 8. 2011 12:02
Re: Infiniti
Vzhledem k tomu, že si to udělal programově, není proč o tom diskutovat.
Avatar - igor77
4. 8. 2011 10:54
Re: infinity
jakože želva ninja, nebo co myslíš?