Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Infiniti JX: Stylový crossover pro sedm

Diskuze (2)
Automobilka Infiniti zveřejnila záměr uvést do roka nový sedmimístný model JX, který stane nad současným crossoverem FX.

Infiniti FX překvapuje ovladatelností, nabízí vysoký standard zpracování a výbavy, na německou konkurenci mu ale něco chybí – prostor za předními sedadly. FX totiž může sice konkurovat Mercedesu třídy M, na větší GL ale jednoduše nestačí.

Odpovědí bude model JX, který nabídne vše, po čem rodinně zaměření zákazníci touží. Jeho DNA přitom zůstane věrná crossoveru FX, čímž se odliší od pravověrného obřího SUV Infiniti QX.

Design sleduje stejnou filozofii jako nejnovější koncept Etherea. Aspoň to naznačuje zatím první oficiální skica, která odhaluje základní boční linie.

Newyorský autosalon Infiniti využije „jen“ k oznámení nové modelové řady. Předprodukční koncept se totiž ukáže v srpnu na Pebble Beach Concours d’Elegance a sériová podoba bude mít premiéru v listopadu na autosalonu v Los Angeles. K americkým zákazníkům vyrazí Infiniti JX na jaře 2012 jako modelový rok 2013.

Diskuze (2)
Avatar - pelikoš
20. 4. 2011 17:47
Re: Japonska presmycka
zatím jakékoliv infiniti je podle mě úžasné,ať se jmenuje jakkoliv ;-)
Avatar - Pekelná Micinka
20. 4. 2011 02:02
Japonska presmycka
Co bude pristi Inf, KX?