Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jaguar F-Type předčasně odhalen v oficiální fotogalerii

Michal Fokt
Diskuze (61)
Jaguaru unikly oficiální fotografie sportovního roadsteru F-Type. Díky tomu v předstihu vidíme finální podobu zadní partie a také interiér.

Jaguar už nám ukázal svou největší hvězdu letošního pařížského autosalonu F-Type na první fotografii, kde je tohle auto k vidění hned třikrát, ale pokaždé téměř ze stejného úhlu. Tento snímek potvrdil, že je produkční verze roadsteru F-Type identická s původním konceptem kupé C-X16.

To asi Britům jako ochutnávka stačilo, protože místo dalších fotek jsme si mohli prohlédnout další video ze Severní smyčky, kde je F-Type opět oblečen do maskovacího polepu. Naštěstí ve stejnou chvíli došlo k úniku oficiálních fotek, takže teď už můžeme auto vidět i z profilu a zezadu a s potěšením musíme konstatovat totéž, jako posledně – žádné změny! Tedy kromě těch, souvisejících s absencí tuhé střechy.

Ba co víc, nyní můžeme dokonce nakouknout i do interiéru. Tam jsou připravena kožená sedadla s výrazným bočním profilováním, malý tlustý volant a do středového tunelu a panelu je integrováno madlo spolujezdce. Na bližší technické informace si musíme počkat asi až na autosalon.

Michal Fokt
Diskuze (61)
Avatar - Glaukos
26. 9. 2012 17:35
komplet interiér
[odkaz]
Avatar - Parda71 (BMWfans)
26. 9. 2012 16:43
Re: HMMM
>:D :yes: Ano, já mu to taky říkal, ale s ním nehneš v mnoha názorech a tyhle krutopřísné "koberce" mezi to patří taky.
Avatar - Pekelná Micinka
26. 9. 2012 10:57
Re: F-Type jako Ferrari?
E-Type, XJ 13, C-X75 i současné XK. Tam tu evoluci tvarů můžeš vidět.
Avatar - Johny.Rico
26. 9. 2012 10:01
Re: F-Type jako Ferrari?
Prosím přirovnej mi to s odkazy na "tuplme Jag 2012," já totiž vidím spíš tu Z8 co tu WL prezentoval.
Avatar - Dinar
26. 9. 2012 09:57
Re: HMMM
To není vtip, to je tragedie, pokud si někdo olepí oktávku plastovým chromem od milotecu, může se člověk pousmát, ano, když s tím pojede u nich po návsi, možná si to někdo s audi splete, jinými slovy k cílové skupině těchto tuzítek je třeba být shovívavý, ovšem když se někdo tváří jako automobilový nadšenec se smyslem pro styl, proto si pořídí klasický jaguar, kterého ale následně dorazí kusem gumy imitující hliník, shovívavosti se dočkat nemůže a nesmí. Měli by tu tvou fotku vzít, nalepit ti ji na čelo a takto tě přivázat před prodejnu Jaguaru s tím, že každý, kdo půjde dovnitř si může do zoufalce praštit. :no: