Jaké elektronické vychytávky do auta oceníte?

Komerční prezentace

Taky patříte mezi ty, kteří tráví každý den dlouhé hodiny v autě a přemýšlíte, jak si ten čas zpříjemnit? Nebo jen pravidelně vyrážíte s rodinou na výlety, kam se musíte dopravit autem a chcete, aby vám všem cesta lépe utekla? Pak si pořiďte některou z následujících vychytávek.

Dlouhé cesty autem umí být nudné

Co by taky bylo zábavného na tom, když několik hodin jen sedíte, točíte volantem, šlapete na pedály a koukáte se před sebe? Ani spolucestující na tom nejsou o moc lépe, však jen sedí a pozorují dění za okýnkem. Někdo si ten čas krátí poslechem hudby, jiný s ostatními hraje slovní hry, které ho udrží v bdělém stavu. Jaké příslušenství v autě možná oceníte?

Tip číslo jedna: Kamera

Taková všestranná kamera se stabilním natáčením nemá své využití jenom na samotné výlety, ze kterých si kromě zážitků a fotek uschováte i nějaké to video. Kameru využijí i řidiči. Nikdy totiž nevíte, koho na silnici potkáte, a takový záznam z kamery může být v případě škodní události důkazem k nezaplacení.

Víte, že si můžete pořídit jak přímo kameru do auta, tak outdoorovou kameru, kterou díky držáku klidně využijete i v autě?

Tip číslo dva: Navigace

Určitě už se vám taky stalo, že jste se cestou zamotali a nevěděli, kudy kam. Když po ruce zrovna nemáte mobil s daty, snadno se stane, že pak bloudíte a ptáte se místních na cestu. A neuvažovali jste o navigaci, která si vždycky poradí?

Víte, že při výběru navigace by hlavním kritériem měl být rozsah map a jejich aktualizace? Teprve pak přichází na řadu velikost displeje a další funkce jako třeba hlídání rychlosti, asistent jízdních pruhů nebo databáze radarů.

Tip číslo tři: Tablet

Pro toho, kdo cestuje s dětmi, ideální věc. Některé otázky jako „Kdy už tam budeme?“ „A jak dlouho ještě pojedeme?“ umí být pěkně otravné. Když ale dětem pustíte po cestě pohádku, bude se všem cestovat o hodně lépe.

Tablet stačí přidělat na sedačku nebo mezi ně pomocí vhodného držáku, stáhnout do něj nějakou z oblíbených pohádek a je to. Děti budou spokojené a vy budete mít klid potřebný na řízení. A za to to stojí, ne?

Ilustrační foto Ilustrační foto

Tip číslo čtyři: Nabíječka na telefon a další zařízení

Bez nabíječky k telefonu, tabletu nebo navigaci se v autě neobejdete. Nikdy totiž nevíte, kdy a na jak dlouho vás zdrží třeba nehoda. Bylo by k vzteku, kdyby se v tu chvíli vybil telefon a vy nemohli zavolat domů, že se zdržíte, nebo kdybyste už tak znuděným dětem nemohli pustit pohádku na ukrácení chvíle.

Tip číslo pět: Handsfree

Mezi další příslušenství, které se do auta opravdu vyplatí pořídit, patří handsfree, tedy zařízení, které vám umožní telefonovat, a přitom se bezpečně věnovat řízení. Do auta je nejlepším řešením bezdrátové handsfree, které stačí připevnit třeba na klimatizaci nebo stínítko?

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly