Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jízdy Světa motorů dnes pokračují: Podívejte se na fotky z prvního dne, to všechno vás čeká!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (21)

Včera ráno v OC Letňany odstartovala automobilová akce Jízdy světa motorů. Kromě nespočtu projížděk a prohlídek aut nechybělo ani povídání Martina Vaculíka. Dnes ve velkých testovacích jízdách pokračujeme.

Včera akce odstartovala v 10 hodin ráno a zatímco někteří návštěvníci sem zavítali jako bonus k víkendovému nákupu, jiní přijeli vyloženě za auty. Pilně se v okolí obchodního centra jezdilo po celý den, lidé si tu mohli vyzkoušet nejen klasická spalovací auta, ale také elektromobily či užitkové vozy.

Ve 14 hodin odpoledne pak dorazil Martin Vaculík s krásnou Škodou 110 R, kterou speciálně pro tuto akci zapůjčilo škodovácké muzeum. Pokud jste o prezentaci technického experta Světa motorů přišli, nezoufejte. V rámci spolupráce s Mall.tv jsme pro vás připravili online přenos, jehož záznam si můžete pustit níže. Martin sice zprvu mluví hlavně o krásně zrestaurovaném veteránu, později ale přišla řada i na dotazy z publika:

Připraven je samozřejmě i bohatý doprovodný program - skákací hrad pro děti, soutěže o zapůjčení aut pro dospělé a také pestré odměny za předplatné časopisu Svět motorů. Mnoho z vás proběhlo akcí jen letem světem a ptalo se, zdali budeme na místě i dnes, protože byste rádi přijeli s celou rodinou. Ano, budeme!

Dnes totiž naše akce pokračuje, znovu pomyslné brány otevíráme v 10 hodin ráno a pokračovat budeme až do 17 hodin. Opět si můžete vyzkoušet čerstvé automobilové novinky a klidně se zastavit na stánku Světa motorů, kde si okusíte parkování s elektromobilem či takzvané opilecké brýle.

A pokud máte Prahu z ruky, nevadí. Další víkend pokračují Jízdy Světa motorů v Brně u OC Olympia, o týden později se na vás těšíme u OC Olympia v Plzni. Čekání na další víkendy si teď můžete zkrátit prohlídkou fotografií ze včerejšího dne. Rozhodně bylo na co koukat!

Zajímají-li vás přípravy akce a zákulisí dění, doporučujeme sledovat facebookovou událost a náš instagramový profil @Auto.cz.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (21)

Doporučujeme

14. 9. 2020 11:29
Re: TO myslíte vážně???
Tak každý, jak píšeš nahoře nebo jen vybrané osoby? A jaké to jsou, ty vybrané osoby?
Avatar - rohYpnol
13. 9. 2020 16:13
Re: TO myslíte vážně???
Tak to jsem rád. Doufám že se zbliješ tak že na to nezapomeneš.
Avatar - Zetti
13. 9. 2020 15:57
Re: TO myslíte vážně???
Jeste ze sme nebyli takhle uvedomeli v roce 89, ty bys mel dneska cerveny satek a travil majove dny u rudoarmejckeho pomniku a v pruvodech. Mimochodem, ty shromazdeni taky nebyly povoleny, byl to prestupek proti verejnemu poradku. To bys ten telefon utavil praskaci.

Ty rousky jsou vetsinou k lejnu, i hygienici priznali, ze se nemoc v divadlech, na koncertech a v obchodech neprenasi. Nejvic se prenasi v domovech pro seniory a na parbach, mejdanech a po barech. Nejvic to sem tahaji cizinci. A ti v hospode rousky taky nenosi. Ovce se ale radi nechaji zmanipulovat a buzeraci prenasi dal. Jak sem rek je mi z tebe a tvych soudruhu soukmenovcu kobliharu na bliti
Avatar - rohYpnol
13. 9. 2020 15:12
Re: TO myslíte vážně???
Přestupek podle zákona vybrané osoby nahlašovat MUSÍ. Tak si to laskavě nastuduj prvně ty.
Avatar - rohYpnol
13. 9. 2020 15:11
Re: TO myslíte vážně???
Je mimo podstatu věci jestli roušky a rukavice MUSÍ být nebo NEMUSÍ být. Podstatné je, že BY MĚLY BÝT, protože prostě zabraňují šíření nákazy. Na tom se odborná veřejnost v zásadě shoduje.

Jestli tyto opatření jsem ochotný realizovat až tehdy, když mi to vyloženě někdo nařídí, jen dokazuje ubohost každého kdo tak uvažuje.