Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jízdy Světa motorů: Přijďte si vybrat nový vůz

Svět motorů
Diskuze (0)

Pořádat v době sílícího koronavirového šílenství jakoukoli akci pro více lidí není nic jednoduchého. My to zkusíme. Připravujeme pro vás velké testovací jízdy.

Protože virus čínské chřipky se podle našich epidemiologů vyskytuje všude možně, a proto je nutné omezovat společenské styky, kulturu i sport, ale vyhýbá se obchodním centrům, zařídili jsme se podle toho. Doufáme, že chápete jistou nadsázku…

Připravujeme pro vás tři víkendy plné jezdění v nejzajímavějších autech, která jsou právě na trhu. Tento týden se sejdeme v sobotu a v neděli na parkovišti u Obchodního centra Letňany, další týden u Obchodního centra Olympia v Brně a vše zakončí víkend od 26. do 27. srpna na parkovišti Obchodního centra Olympia v Plzni.

Všude se bude dbát na vaši bezpečnost a postupovat podle hygienických předpisů i opatření platných v místě konání. Bylo by nerozumné teď popisovat jakých. Jak jistě víte, nařízení se u nás často mění hodinu od hodiny, takže nemůžeme předbíhat událostem. Zásoby dezinfekčních prostředků však máme veliké!

Vše na jednom místě

V souvislosti s jarním úplným zastavením ekonomiky v Česku se začalo hovořit o tom, že se lidé naučili nakupovat dokonce i auta po síti. Že brzy již nebude třeba dealerů a vše kolem nákupu aut se odehraje virtuálně. Jakmile ale opatření pominula, svět se alespoň u automobilů vrátil do starých kolejí. Jistě, první rekognoskace před nákupem probíhá velmi často na internetových stránkách, ale pak následuje návštěva dealera a podrobná prohlídka vybraného objevu na čtyřech kolech. A má-li člověk více želízek v ohni, je to často fofr, všechny prodejny objet a auto si ohmatat.

Abyste měli život i výběr lehčí, jsme tady my. Díky Jízdám Světa motorů si budete moci na jednom místě vyzkoušet většinu zajímavých aut, která jsou aktuálně k mání. Valná část slušných automobilek kývla na naši nabídku a na jízdy se přihlásila. V Praze jsme měli v době uzávěrky tohoto čísla závazně potvrzených dvanáct značek. Každá představí několik modelů. U stánků se budou auta prezentovat jednak staticky pod vedením prodejců a bude možné se s nimi vydat i na testovací jízdu v okolí obchodního centra.

Soutěže i Vaculík

Už při výstavě Auta na náplavce jsme jako pořadatelé kladli důraz na to, aby zábava byla zajištěna pro celou rodinu. Tedy i pro její členy, pro něž zrovna auta nejsou alfou a omegou. O něco podobného se budeme snažit i při našich jízdách. Jen koronavirus nám hodně přistřihl křídla, neboť třeba jakékoli veřejné hudební vystoupení už je omezeno počtem přihlížejících. A to nechceme.

Na místě budou hostesky v našich barvách, které budou rozdávat dárky, k dispozici máme skákací hrad pro děti. Chystáme i soutěž o předplatné našeho časopisu v tom, kdo nejrychleji zacouvá do imaginární garáže. Řadu aktivit připravují i přímo vystavovatelé. Například Autoavant v Praze chystá soutěž o čtyřdenní zapůjčení vozů značek Renault a Dacia. A v sobotu odpoledne se můžete těšit na přednášku Martina Vaculíka.

Česká výstavní premiéra

Je pro nás velkou ctí, že si Volkswagen naši pražskou akci vybral jako místo, kde poprvé v Česku ukáže svoji horkou novinku – poslední generaci vozu Volkswagen Caddy. Zajímavé bude i seznámení s ohlašovanou vlajkovou lodí Wolfsburských, elektrickým modelem iD 3.

Projet se budete moci i vozy Opel Corsa, Jeep Compass, Kia e-Niro či Xceed, Mitsubishi Space Star, Suzuki Ignis nebo Vitara a také Dacia Duster či Renault Captur. Sledujte naše internetové stránky a také náš facebook. Tam budeme po celý týden informovat o všem novém a zajímavém.

Jízdy Světa motorů
Praha OC Letňany Sobota 12. 9. 10-18 hodin
  Neděle 13. 9. 10-17 hodin
Najdete nás na parkovišti u hlavního vchodu k obchodu Tesco
OC Olympia Brno Sobota 19. 9. 10-18 hodin
  Neděle 20. 9. 10-17 hodin
OC Olympia Plzeň Sobota 26. 9. 10-18 hodin
  Neděle 27. 9. 10-17 hodin

Vystavovatelé v Praze

  • Volkswagen osobní vozy
  • Volkswagen užitkové vozy
  • Hyundai
  • Kia
  • Mitsubishi
  • Suzuki
  • Subaru
  • Opel
  • Renault
  • Dacia
  • Fiat/Jeep
Svět motorů
Diskuze (0)

Doporučujeme