Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

K mání je auto po fotbalové legendě, které dnes většina českých fanoušků nemůže přijít na jméno

Jan Zajíc
Diskuze (5)

Steven Gerrard je bývalý hvězdný fotbalista, kapitán Liverpoolu a anglický reprezentant, který měl spoustu fanoušků i v České republice. Stačil jeden zápas a najednou je to jinak.

Jestli alespoň občas nakouknete do nějaké sportovní rubriky, určitě víte, o co jde. Ale možná tušíte, i když vás fotbal absolutně nezajímá... Jméno Stevena Gerrarda se totiž v posledních dnech hojně diskutovalo nejen v mediálním prostoru.

Může za to zápas pražské Slavie na stadionu fotbalistů Glasgow Rangers, které Gerrard aktuálně trénuje. A které slávisté před týdnem vyřadili z Evropské ligy. Jenže tenhle úspěch naprosto přetloukly jiné události. Skotský klub totiž sešívané obviňuje z rasismu.

Nebo lépe řečeno - obviňuje z něj Ondřeje Kúdelu, který ke konci utkání, po dalším z mnoha nevybíravých faulů a zákroků hráčů Rangers, cosi pošeptal domácímu záložníkovi Glenu Kamarovi. A Kamara tvrdí, že ho český stoper počastoval rasistickou urážkou.

Přestože Kúdela jakýkoli rasismus odmítá, zástupci Rangers - včetně trenéra Gerrarda - měli hned jasno. Vše vyvrcholilo naschvály ze strany domácího klubu a Kamara měl dokonce Kúdelu v zázemí stadionu napadnout. Samotný Gerrard na tiskové konferenci po utkání prakticky nemluvil o ničem jiném než o z jeho pohledu rasistickém útoku slávistického obránce. Surové a zákeřné hře svých hochů se nevěnoval. A Slavia? Ta prostor k vyjádření vlastně ani nedostala, její trenér na tiskovku nebyl pozván.

Tolik ve zkratce důvod, proč se obliba Stevena Gerrarda u českých fanoušků tak proměnila.

A proto nás zaujalo, že právě v téhle době se v britské inzerci objevil na prodej Range Rover, který před současnou majitelkou vlastnil právě Gerrard. Ten si tohle auto, upravené známou společností Overfinch, pořídil v roce 2013.

Bílý Range Rover s 23palcovými koly se může pochlubit luxusní výbavou a kompletní servisní historií. O pohon se stará třílitrový vznětový šestiválec o výkonu 190 kW. Cena činí 47.999 liber, což je v přepočtu asi 1,46 milionu korun.

Jan Zajíc
Diskuze (5)

Doporučujeme

26. 3. 2021 20:43
Re: No problem je ...
Náhradní vozidlo se tomu říká. Časem to dojde i k vám:)
26. 3. 2021 18:14
No problem je ...
Problem je ze predava len jedno. Rangerovery treba mat, ako Jaguare, dva: Na jednom sa jazdi, ked je druhy v servise :-!
26. 3. 2021 18:11
Re: Pff
No to je tak ked kupis drahe auto a nemas na benzin :-O
25. 3. 2021 19:57
Pff
Pff dieselovy sestivalec v tomhle aute, to je teda vazne skoda :-!
SVR FTW :-!

Mimochodem jsem v Anglii potkal doat Overfinch a tenhle je teda velka nuda na to co umi.
Naposledy me zaujal spis Urban https://www.pegasusautohouse.com/…rban-automotive/ ale potkal jsem lepsi / agresivnejsi nez ten na fotkach, ale nemuzu to vygooglit (urbanu je velmi malo)