Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

KAROLÍNKA NAKRESLILA NEJKRÁSNĚJŠÍ VÝLET S NISSANEM NOTE

Ondřej Šuch
Diskuze (0)
Devítiletá Karolína Mendrochová z Petřvaldu u Karviné nadchla svým obrázkem rodinného výletu s Nissanem NOTE celou mnohočlennou porotu složenou z několika národností. Právě ta pak rozhodla, že Karolína se bude měsíc vozit Nissanem NOTE zdarma.

Devítiletá Karolína Mendrochová z Petřvaldu u Karviné nadchla svým obrázkem rodinného výletu s Nissanem NOTE celou mnohočlennou porotu složenou z několika národností. Právě ta pak rozhodla, že Karolína – samozřejmě za asistence rodičů – se bude měsíc vozit Nissanem NOTE zdarma.

Zároveň s uvedením Nissanu NOTE na český trh vyhlásila společnost Nissan v jednotlivých zemích regionu střední a východní Evropy – tedy v Čechách, na Slovensku, v Maďarsku a v Polsku – soutěž o zapůjčení nového vozu Nissan NOTE na měsíc zdarma. Ten, kdo se chtěl soutěže zúčastnit, pak musel splnit dvě podmínky – dostavit se na víkend otevřených dveří s Nissanem NOTE u některého z autorizovaných prodejců Nissan a nechat svého potomka nakreslit obrázek, který měl vyjadřovat ideální dětský výlet. Vítězce, nebo spíše vítězům soutěže pak výhru předal 27. července 2006 Country Manager společnosti Nissan SCEE pro Českou republiku, pan Rafal Krawczyk.

„Karolínka si udělala nad postelí kalendář a odškrtávala si dny které zbývaly do předání,“ směje se paní Mendrochová. „Z auta máme hroznou radost – Nissan NOTE poveze celou naší rodinu na dovolenou!“ dodává šťastná maminka dvou holčiček.

Nissan zaměstnává v Evropě přes 12.000 lidí v oblastech designu, výzkumu a vývoje, výroby, logistiky a prodeních a marketingových službách. Za loňský rok vyrobila společnost Nissan ve svých továrnách ve Španělsku a Anglii 508 901 automobilů a v Evropě prodal celkem 540 945 vozů. Centrála Nissan Europe je umístěna v Trappes (Paříž) ve Francii.

Ondřej Šuch
Diskuze (0)