Kompenzují si muži velkými auty slabou erekci a malé penisy?

Komerční prezentace

Patří k atraktivním mužům velká a silná auta? Je náležitě drahý vůz skutečným synonymem mužnosti? Jaký názor má na tyto otázky věda? My už to víme, pojďte to zjistit také.

Předvádění se máme v genech

Majitelé drahých a velkých aut si je kupují z různých pohnutek. Jeden ze zažitých stereotypů s jistou dávkou škodolibosti soudí, že si tím cosi kompenzují. A to „cosi“ jsou konkrétně nedostačující parametry v intimní oblasti.

Bude si tedy o vás veřejnost automaticky myslet, že máte malý penis, pokud vás uvidí v drahém autě?

Na zajímavé téma se zblízka podívali vědci. Ti doložili, že určité předvádění se před opačným pohlavím máme v genech. Stačí si vzpomenout na typické chování mnoha zástupců zvířecí říše, přičemž asi nejtypičtějším příkladem budiž páv.

Předvádět se je přirozenější, než si myslíte

Potřeba manifestovat svou atraktivitu je pro zástupce živočišné říše podstatná. Volba partnera je totiž důležitým životním rozhodnutím, a pokud nepochybíte, může vám to přinést celou řadu evolučních výhod. To vyvolalo obrovský selekční tlak.

A lidstvo v tomto směru není výjimkou. Jako druh jsme zkrátka nemohli uniknout mocným silám pohlavního výběru.

Vědcům se dokonce podařilo potvrdit, že zatímco ženy se v tomto směru spíše zaměřovaly na svůj vzhled, u mužů vládne odlišná strategie: Cílem je dát najevo, že silnější pohlaví má přístup k materiálním zdrojům.

Ilustrační foto Ilustrační foto

Automobil aneb prostředek ke svádění

Jakou roli hraje v osobní prezentaci automobil? Samotní muži tvrdí, že souvislost s velikostí penisu samozřejmě neexistuje. Kontroverzního výroku se chopil i automobilový průmysl. Průzkum, který provedla britská leasingová společnost Flexed, přinesl výmluvné výsledky:

Jeho autoři se dotazovali majitelů sportovních vozů i jejich protějšků na velikost jejich penisů. Zatímco pouze 7 % majitelů vozů přiznalo, že mají menší než průměrný penis, 42 % jejich partnerů je „napráskalo“, že jsou na tom mnohem hůř a ve skutečnosti dosahují rozměrů menších, než je průměr.

Tato čísla dramaticky poklesla, když výzkumníci položili stejnou otázku majitelům rodinných aut a jejich drahým polovičkám. V tomto případě 6 % majitelů aut přiznalo, že je jejich „vybavení“ menší než průměr, zatímco pouze 23 % jejich partnerů uvedlo totéž.

Jak souvisí velikost auta s velikostí penisu?

To značí, že skutečně někteří muži mají sklon si situaci přibarvovat. S tím souhlasí i psychologové, podle nichž je tato potřeba přirozená a nelze tak poněkud svérázný přístup mužům vyčítat.

Byť si to samotní pánové připouštějí neochotně, hovoří proti nim i další vědecký zdroj. Studie provedená v Central Plains Region naznačila, že může existovat vztah mezi předimenzovaným pojetím vozidla a velikostí penisu.

Ovšem pozor, samotné ženy se staví k tomuto problému odlišně. Jen 15 % uvedlo, že jim muž připadá atraktivnější kvůli většímu vozu. Plných 70 % konstatovalo, že je jim to lhostejné, případně respondentky sdělily, že se cítí odrazeny.

Ilustrační foto Ilustrační foto

A atraktivita klesá téměř k nule, pokud muž jezdí příliš agresivně. Odradilo to až 60 % žen.

Co si vzít z průzkumů?

Co z toho vyplývá pro vás? Nejdůležitější je vsadit na přirozenost. Muži by se měli přijmout takoví, jací jsou. S okatou sebeprezentací zaručeně nezabodujete.

Ostatně muži mají sklon ke zveličování, tudíž mnohým může uniknout podstatná informace: Celosvětový průměr velikosti penisu se pohybuje mezi 12,95 až 13,97 cm. Reálně je na tom tak mnoho mužů daleko lépe, než si možná myslí.

V ložnici je navíc nutné spolehnout se na zcela jiné dovednosti. Pro samotné ženy není velikost podstatná. Nadměrná velikost pro ně může být při sexu dokonce nepříjemná.

Důležité je dokázat se v sexu sladit. Palčivějším problémem tak může být limitující sexuální výdrž a rychlá ejakulace, která muži nedovolí partnerku dostatečně uspokojit.

Proerecta SHOT Proerecta SHOT

A přesně pro tyto případy je tu Proerecta SHOT. Tento nápoj podporuje pevnost erekce, výdrž, zvýšení libida a celkově zlepšení sexuálních funkcí. A to vše zcela přirozeně s pomocí přírodních extraktů.

Komerční prezentace

Doporučujeme

Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly