Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lancia Delta Gold: Auto vs. loď, kdo s koho (video)

David Bureš
Diskuze (10)
Lancia Delta se vznětovým motorem 1,6 Multijet ve verzi Gold se při natáčení reklamy podívala do Barcelony.

Lancia představuje reklamní kampaň na modernizovaný hatchback Delta, který byl představen na březnovém autosalonu v Ženevě. Autorem kampaně, která byla vytvářena v Barceloně, je produkční společnost The Family v čele s kreativním ředitelem Raffaelem Balduccim.

Součástí reklamní kampaně jsou jak fotografie, tak zvuková stopa pro rádia a video, které bude vysíláno na italských celostátních i satelitních televizních kanálech.

V reklamním videu se snaží Delta dostihnout loď vyplouvající z přístavu, což se jí nakonec na posledním padajícím mostu podaří. A důvod tohoto počínání? Za vším hledej ženu, jedna z palubních důstojnic totiž v závěru vymění loď za interiér Delty.

Videem chce Lancia představit základní vlastnosti Delty – prostorný interiér, oku lahodící design a živý motor. Srovnáním s obrovskou zaoceánskou lodí Lancia říká, že i do malého balení (tedy Delty) se dají zabalit velké věci.

Modernizovaná Delta dostala upravenou masku s pěti horizontálními lamelami, kterou se blíží novým tvářím přeznačkovaných Chryslerů. Novým základním motorem se stal turbodiesel 1,6 JTD Multijet se 77 kW. Předchozí provedení mělo výkon 88 kW.

Z relativně skromného objemu dává i základní 1,6 JTD Multijet velmi dobrých 300 Nm od 1500 min-1. Standardem bude šestistupňová manuální převodovka, se kterou tento motor v Deltě bude schopen zrychlovat z 0 na 100 km/h za 10,7 s a nejvíce pojede 186 km/h.

Automobil se bude na britském a irském trhu prodávat pod značkou Chrysler, podobně jako menší Chrysler Ypsilon.

David Bureš
Diskuze (10)
17. 4. 2011 13:28
Delta
Pro mě je Delta stále jedním z designově nejkrásnějších vozů, kteér se dnes na světě vyrábí. Spolu s MultiAirovým motorem, je to dobrá volba. Škoda těch malých prodejů.
17. 4. 2011 11:39
Re: haha
no ještěže tě tady máme, abys nám pohlídal morálku a korektnost v diskusích :yes: Jinak Euro89 je dokonalý kolovrátek:"stará Delta, fňuk.... Marchione, fňuk.... Lancia nejlepší značka historie, fňuk.... všichni proti nám, fňuk" >:D

prostě opravdu blablabla 8-s Smysl pro realitu = 0....
Avatar - Krispos
16. 4. 2011 21:21
Re: haha
samozřejmě, ale napsat někomu, kdo vyjádří svůj názor a přidá i odkazy, jenom "blablablabla" bez argumentů a evidentně bez snahy o diskuzi? :no:
Avatar - pelikoš
16. 4. 2011 21:17
Re: haha
vždyť je svoboda...
Avatar - Krispos
16. 4. 2011 21:00
Re: haha
Smysluplný komentář.... proč ovšem chodíš zvracet na české servery?