Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Letní akce Hyundai: více muziky za méně peněz

Libor Zezulka
Diskuze (2)
Zajímavé cenové akce pokračují u automobilky Hyundai i v letních měsících. Například model Elantra s klimatizací a rádiem stojí už 359 900 Kč, o 50 000 Kč méně stojí Santa Fe.

Limitovaná série ON AIR

Modely Accent a Elantra v limitované sérii ON AIR – klimatizace a rádio v ceně vozu. Série se týká vozů Elantra 1.6i Dynamic a Accent 1.3i Elegance. Cena Elantry ON AIR je 359 900 Kč vč. DPH, navíc každý automobil je vybaven rádiem s CD přehrávačem Pioneer a klimatizací. Ceny modelu Accent ON AIR začínají již na 289 900 Kč vč. DPH. Každý vůz této limitované série bude vybaven rádiem s CD přehrávačem Pioneer a klimatizací.

Limitovaná série Santa Fe HOLIDAY

Vůz limitované série Santa Fe Holiday obsahuje ve standardní výbavě audiovizuální set SONY ke zpříjemnění dlouhých cest. Set se skládá z rádia SONY s DVD přehrávače, odnímatelné obrazovky SONY s úhlopříčkou 16 cm a možností montáže na přístrojovou desku či opěrku hlavy a bezdrátových sluchátek. Zajímavý je však pro zákazníky bonus 50 000 Kč vč. DPH ze stávajících ceníkových cen. Limitovaná série Santa Fe HOLIDAY se vztahuje pouze na dieselové verze. Cena již od 606 141 Kč bez DPH.

Fotbalová limitovaná série CHAMPION

I nadále pokračuje fotbalová limitovaná série CHAMPION, ale již pouze na verze modelu Getz, Atos Prime a Matrix. Hyundai Accent byl z této série již vyřazen.

Modelová řada SUV/OffRoad

Kromě Santa Fe HOLIDAY nadále pokračuje atraktivní nabídka limitované série Terracan ADVENTURE. Ve spolupráci s ČSOBL se prodloužila akce bonus 15.000 Kč na všechny vozy řady SUV – Tucson, Santa Fe a Terracan do 31. 8. 2005. Nabídka se vztahuje i na limitované série HOLIDAY a ADVENTURE. Princip akce - v případě kdy zákazník zvolí při financování některého z výše uvedených modelů značkový HYUNDAI Leasing (ČSOBL), bude mu cena snížena o 15 000 Kč vč. DPH.

Libor Zezulka
Diskuze (2)