Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lewis Hamilton chystá pěveckou kariéru. Trénovat ho bude Justin Bieber

Stanislav Kolman
Diskuze (7)

Závodník, bojovník proti rasismu a nyní i zpěvák. Když formuli 1 kralujete s obrovským náskokem, stíháte vedle toho nespočet dalších aktivit.

Britský závodník Lewis Hamilton působí ve formuli 1 od roku 2007 a protože nikdy neseděl v úplně špatném autě, v každé ze sezon, do kterých naskočil, vybojoval minimálně jedno vítězství. V posledních letech je s dominantním vozem Mercedes obzvlášť úspěšný a atakuje letité rekordy Michaela Schumachera. V počtu pole position už jej překonal, vítězství může dorovnat letos, stejně jako Schumiho sedm mistrovských titulů.

Není divu, že vedle závodění má Hamilton čas i na další aktivity. Od začátku letošní sezony hodně nahlas bojuje za hnutí Black Lives Matter, před závody pravidelně poklekává a kritizuje své kolegy i vedení soutěže, že pro boj s rasismem nedělají více.

A aby toho nebylo málo, chystá se úřadující mistr světa F1 nastartovat i pěveckou kariéru. Tedy nastartovat není to správné slovo, protože s pop music už Hamilton koketoval dříve. V roce 2018 vydala Christina Aguilera píseň Pipe s tajemným parťákem pod přezdívkou XNDA. Už tehdy se spekulovalo, že jde o Hamiltona, oficiálně to ale bylo potvrzeno teprve nedávno. A v budoucnu chce britský pilot navázat dalšími projekty.

„Posledních asi deset let jsem strávil psaním písní a nahráváním. Spolupracoval jsem s nejtalentovanějšími a nejskvělejšími lidmi v branži, za což jsem opravdu vděčný,“ uvedl Hamilton na svém instagramovém profilu. Poznamenal také, že má teď v šuplíku hodně písniček a v “určité fázi života” je plánuje vydat.

Konkrétnější nebyl, britský Daily Mail však nyní přišel s informací, že si Hamilton na trénování zpěvu najal samotného Justina Biebera. Idol mladých fanynek je sice kontroverzní postavičkou showbyznysu, nicméně ví, jak si hudbou získat přízeň. Vždyť jeho pět let starý hit Sorry má na YouTube 3,3 miliardy zhlédnutí.

Hamilton zkoušel hudbu podstatně dříve, na kytaru brnkal již ve 13 letech. Uvidíme, jakým směrem se jeho pěvecká kariéra v brzké budoucnosti posune. Nejde nicméně o prvního pilota F1, který se tímto směrem angažuje. Před lety vydal své album také Jacques Villeneuve, šampion z roku 1997. Michael Schumacher v oboru zas až tak aktivní nebyl, dochovala se nicméně vtipná nahrávka zachycující Německou ikonu, kterak na karaoke zpívá Bohemian Rhapsody. Přikládáme ji společně s dílem Hamiltona a Christiny Aguilery.

Stanislav Kolman
Diskuze (7)

Doporučujeme

5. 8. 2020 18:01
Co už
Jeden Lepši ako druhy už mu tie prachy asi zatemnili mozog
Avatar - WinDiesel
5. 8. 2020 15:44
Ještě větší wůl než jsme si mysleli ...
Není divu že se dává dohromady s dalším megawolem Bieberem.
Avatar - WinDiesel
5. 8. 2020 15:42
Re: Možná
Bude asi vystupovat na festivalu politické písně a zpívat protestsongy .... :-! :-! :-! :-! :-! :-! :-!
Avatar - Barrichello
5. 8. 2020 14:09
Hamilton je ma*or
to snad už višchni normální lidi vědí dlouho :-)
Avatar - CHerokee
5. 8. 2020 13:21
Možná
Možná by měl méně poklekávat a kritizovat kolegy za rasismus a zpíval by pak už lépe...