Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Luxusní a rychlé vozy na výstavě mmotion06 (Praha, 30.11. až 2.12.)

Ladislav Čermák
Diskuze (14)
Přijďte se příští víkend pokochat do Veletržního paláce krásnými křivkami a silnými motory

Lákají vás ladné křivky karosérií a stovky koní pod kapotou? A to vše v jedinečném prostředí? Potom si v kalendáři udělejte značku na přelomu listopadu a prosince. Výjimečná příležitost spatřit pohromadě luxusní stroje se naskytne všem, kdo zamíří 30.11. až 2.12. do pražského Veletržního paláce. Již podruhé – po loňském úspěchu – se tady sejdou naleštěné klenoty na čtyřech i dvou kolech.

mmotion06 – to je prestižní přehlídka luxusních automobilových a motocyklových značek a modelů, která je svého druhu originálem. Již samotný název vyvolá dojem pohybu, ale i emocí – a tak tomu skutečně je! Soustředění výlučnosti luxusu a prestiže pod jednou střechou je opravdu mimořádnou záležitostí. Na své si rozhodně přijde každý návštěvník; může se podle libosti kochat designem vystavených modelů, ale také si podrobně prohlédnout interiéry exkluzivních vozů a vyzkoušet si jejich výjimečné pohodlí. Detaily mu přitom vysvětlí odborníci na slovo vzatí.

V rámci přehlídky mmotion06 si bude možné důkladně „osahat“ modely značek Alfa Romeo, AMG, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Brabus, Cadillac, Corvette, Ferrari, Ford Honda, Hummer, Jaguar, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Maserati, Mercedes, Mitsubishi, Subaru, Volvo a další. Modely některých značek budou mít i českou premiéru!

Příznivcům motocyklů můžeme slíbit účast značek Aprilia, BMW, Buell, Ducati, Harley Davidson či Honda a Suzuki. Za pozornost stojí jistě i speciální přestavby firmy Motoscoot.

Novinkou oproti loňsku se stává sekce Life in mmotion, která představí špičkové doplňkové zboží – jako jsou navigace, audio-technika, šperky, design, sklo a jiné.

Více podrobností lze nalézt na stránkách www.mmotion.cz.

Fotogalerie je z minulého ročníku MMOTION 05.

Ladislav Čermák
Diskuze (14)
23. 11. 2006 16:21
Re: ZA VŠECHNO ZAPLATÍŠ
:-) :yes: :yes:
22. 11. 2006 21:00
ZA VŠECHNO ZAPLATÍŠ
Za všechno, co tě v životě obohatí tvrdě platíš... Jistě, i za ten překrásnej východ slunce v Řecku tvrdě zaplatíš. Takže... jde jen o to, co preferuješ. Někdo sjíždí stále dokola peep show někde v kotcích a nemůže si to vynachválit. Jistě... dokonale ho to naplňuje. Ty se zase uděláš jen v Astonu. Že ho nemáš, nikoho nezajímá... tak seber kapesné a hurá na ty krásky. Ovšem zvyky z hampejzů na chvíli opusť, chovej se tam jako v obrazové galerii... tiše se vpíjej do tvarů, tiše vnímej ruku designéra... oceň ty dokonalosti. Nakonec, hele, každej den civíš na ulici na auťáky, co tě vůbec neberou... no, taky za to neplatíš. Tak věz, že za tuhle výstavu bys měl vlastně zaplatit rád, neboť co tě obohatí...
22. 11. 2006 20:29
mňo
no já jsem dostal loni vstupenku zdarma a kdybych za to měl platit tak by mě to asi dost mrzelo. nějak mě to moc nedachlo. nejdřív to chtělo velkou trpělivost prodrat se zástupem puberťáků s telefony fotícími si auta a pak jsem byl zklamán šíří loňské nabídky kde chybělo hodně značek. podle letošního seznamu to bude asi lepší tak se uvidí esi pustím nějaké peníze nebo si zajdu na dobrej oběd :-)