Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mansory vyladilo Rolls-Royce Ghost, dostal svítící masku a karbonové doplňky

Ondřej Mára
Diskuze (5)

Známý úpravce představil novou úpravu luxusní limuzíny Rolls-Royce Ghost, která se v davu rozhodně neztratí.

Rolls-Royce Ghost je již v sériovém stavu jedním z nejluxusnějších a nejokázalejších vozů, s jakými se můžete na silnici setkat. Společnost Mansory, známá svými mnohdy kontroverzními úpravami, však luxusní limuzíně propůjčila ještě pořádnou porci sportovnosti a tradiční výstřednosti.

Upravený Ghost totiž dostal zcela unikátní bodykit, který obsahuje karbonovou kapotu, nový přední i zadní nárazník, karbonové lízátko vpředu, karbonové nástavce prahů, karbonový difuzor a také decentní karbonové spoilery nad zadním oknem a na víku kufru.

Do podběhů se nastěhovala výrazná litá kola, lakovaná lesklou černou barvou, která zaujmou oranžovými kroužky ve svých středech. Zlatě-oranžové je pak i logo Rolls-Royce nebo podsvícení ikonické masky chladiče. Vzadu pak stojí za pozornost ještě unikátní čtveřice koncovek výfuku.

Interiér se nese v tradičním prémiovém duchu značky Rolls-Royce a navazuje na barevnou kombinaci exteriéru. Palubní deska tak dostala černé klavírní lakování a čalounění je kombinací bílé a oranžové kůže v odstínu Orange Mandarin. Výraznou oranžovou kůží přitom úpravce potáhl například nový volant nebo část palubní desky, středového tunelu a výplně dveří.

Kromě výrazných úprav designu ale nový Mansory Ghost nabídne i vylepšenou techniku pod kapotou. Ikonický 6,75litrový motor V12 totiž dostal dvojici nových turbodmychadel, vylepšenou řídící jednotku a sportovní výfuk se sportovními katalyzátory. Výsledkem je výkon 720 koní a 1.020 N.m točivého momentu, díky čemuž tahle obrovská luxusní limuzína vystřelí z 0 na 100 km/h za 4,4 sekundy.

Ondřej Mára
Diskuze (5)

Doporučujeme

Avatar - 3_diamanty
31. 7. 2021 09:55
Re: nie je to ono
Je uplne jedno ci vidi prvy alebo xy-ty vytvor od nich... pravdou je ze to nevyzera dobre ked si si nevsimol
Avatar - lyon667
31. 7. 2021 08:52
Re: Mansory
Takový dražší ekvivalent Milotecu :)
31. 7. 2021 07:21
Mansory
Tuhle obskurní skupinku by měli zavřít za trestný čin genocida vůči vkusu
30. 7. 2021 20:34
Re: nie je to ono
Asi vidíš první výtvor Mansory ;-)
30. 7. 2021 18:30
nie je to ono
Tak toto sa velmi nepodarilo. Pride mi to ako vytvor bohateho tunera bez zmyslu pre detail. Urcite to ide aj lepsie ;-\