Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mediální masáž pro nový Fiat 500

Dan Vořechovský
Diskuze (62)
Fiat udělá pro úspěch nově zrozeného legendárního modelu 500 vše a zapojuje i moderní prvky webové komunikace.

Už ani ne rok si budeme muset počkat na spuštění nového Fiatu 500. A protože si Italové od tohoto modelu ze zřejmých důvodů hodně slibují, připravili netradiční mediální komunikaci (ano, nikoli prezentaci). Projekt se nazývá “500 wants you” (pětistovka tě chce) a jde o interaktivní multimediální komunikační technologii. Start kampaně se uskutečnil stylově - 500 dnů před uvedením na trh. Nyní do dne D zbývá již jen 365 dnů.

Projekt “500 wants you” je takovou velkou webovou laboratoří, kde můžete objevovat různé koncepty tohoto vozu, vyjadřovat své názory, navrhovat úpravy, zkrátka přispívat k evoluci nového Fiatu 500. Na stránkách Fiatu budou náměty a návrhy uživatelů shromážděny a případně použity při rozvoji vozu.

Stránky “500 wants you” obsahují jak rozsáhlou encyklopedii historie pětistovky, tak stránku s koncepty, kde je možné podávat návrhy a náměty. Prostřednictvím této stránky zaznamenal Fiat již více než 130 tisíc návrhů konfigurací, příslušenství a individuálních úprav. Stránky obsahují i prvky zábavy, např. položku “Speak 500”, kde je již 50 zvukových nahrávek výslovnosti slova “500” v různých zemích celého světa.

Webové stránky nové pětistovky nabízejí mnohé další prvky, které jsou dostupné každému (i když např. stránka s koncepty až po registraci). Takže “500 wants you”.

Dan Vořechovský
Diskuze (62)
18. 9. 2006 23:18
Re: Fiat
Kde byl brouk v padesátých létech ví kdekdo - motorizoval poválečné Německo, tak jako Fiat s Topolino a 500/600 motorizoval Itálii. Ten brouk se ještě nedávno vyráběl... Jen tvá slepota ti může dovolit tu napsat ten nesmysl o Spartaku... zapomněl jsi, že tu byl komunismus... Píšeš to správně - třeba se stane zázrak. Nestane wlkene, ani nemůže. To, co Fiat znamenal v těch 50/60 létech je pryč... on "obul" poválečnou Itálii... dnes už jen prodává auta... jako ostatní. Dnes, v době počítačů a globalizace se nemůže takový gigant nikam utrhnout směrem nahoru... to mu ostatní nedovolí... může jen padnout... což zase nedovolí italská vláda. Takže je fajn, že máš ty Fiatky :yes: 850 sport coupe bylo neskutečný dělo... Pár se jich tu prodalo přes Tuzex.
18. 9. 2006 23:09
Re: ////
Jo, koukal jsem... až k hořkému konci... Ovšem, Wolffe, Itálii v souvislosti s druhou válkou bych raději být tebou nepřípomínal... Jinak, VW bude za deset let přesně tam, kde je dnes - bude jedničkou Evropy. Fiat v tomhle nemá šanci... tu propásl. To neznamená, že nebude vyrábět auta. Beruška to ale nevytrhne. Už to nebude jako na přelomu 50/60 let, kdy to byl hlavní motorizační prostředek. Nová Beruška bude jen rozmar pro pracháče...
18. 9. 2006 22:22
Re: ////
:-) Klid, Wolffe, klid :-) Beruška je pěkná, ale pozor, fiat nevyrábí jenom Berušky ;-)
18. 9. 2006 22:20
Re: Bratrovrazedne souboje
:-) Tak to je hlas lidu, a to se počítá :-) :yes: