Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz S Cabrio: První fotografie

Michal Fokt
Diskuze (1)
Stuttgartská automobilka představí na IAA Frankfurt otevřenou verzi kupé třídy S. Nyní uvolnila první teaserový snímek chystaného luxusního kabrioletu.

Mercedes-Benz připravuje podle svých slov "nejkomfortnější kabriolet světa". Bude se jednat o otevřenou verzi modelu S-Class Coupe a nabídne přepychovou kůží čalouněný interiér, dřevěné dekory a kovové doplňky. Kromě vyhřívaných sedadel a známé "tepelné šály" Airscarf nabídne i vyhřívané loketní opěrky, inteligentní klimatizační systém a vylepšený systém Aircap, chránící proti větru.

Mercedes-Benz vrací do třídy S kabriolet po 44 letech, byť S Cabrio je nepřímým nástupcem podobně koncipovaného kupé-roadsteru SL. Eskový kabriolet bude mít světovou premiéru příští měsíc na autosalonu ve Frankfurt a automobilka poskytla první fotografii. Sice neukazuje siluetu auta, která bude dozajista důležitá, ale nechává nás nahlédnout do čtyřmístného interiéru.

Lze očekávat, že nabídka motorů bude kopírovat nabídku kupé, to se v Česku nabízí pouze jako S 500 4Matic a S 63 AMG.

Michal Fokt
Diskuze (1)
Avatar - Norge
25. 8. 2015 21:34
Veľké "S"
..už foto je cítiť komfort sedadiel a veľké "S" ..len ten tacho-display.. Fuu, dosť to esteticky zhadzuje celkový dojem a pocit :*)