Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ministerstvo vnitra nabízí zabavené Lamborghini Huracán Evo RWD

Filip Melich
Diskuze (3)

Na stránkách Centra zajištěných aktiv Ministerstva vnitra ČR se objevilo zabavené Lamborghini Huracán Evo RWD. Máte-li odvahu a dostatek prostředků, exotický supersport může být váš.

Webové stránky Centra zajištěných aktiv Ministerstva vnitra ČR (CENZA) většinou nenabízí k prodeji mnoho vzrušujících věcí, ale čas od času se na nich nějaká specialitka přeci jen najde. Například teď se tam objevilo Lamborghini Huracán Evo s pohonem zadních kol. Cenou se nepodbízí, ale pokud máte odvahu, může být vaše.

Video se připravuje ...

Modernizovaný Huracán Evo RWD se představil na začátku roku 2020, přičemž exemplář v galerii byl do provozu poprvé registrován v březnu 2020. V Čechách byl vůz poprvé registrován v červenci 2021. Atmosférický desetiválec o objemu 5,2 litru produkuje 449 kW při 8.000 ot/min a 560 Nm při 6.500 ot/min. Sprint z 0 na 100 km/h má být otázkou 3,3 sekund a z klidu na 200 km/h tento Huracán vystřelí za 9,3 s. Maximální rychlost je udávána hodnotou 325 km/h a spotřeba benzínu má být 13,8 l/100 km.

Video se připravuje ...

Když se opět vrátíme ke konkrétnímu autu, na stránkách CENZA se uvádí, že poslední servis u něj byl proveden v listopadu 2022 a jeho stav odpovídá počtu najetých kilometrů a způsobu používání. Ten způsob používání je trochu zlověstný, když není specifikován. Konkrétně má však být poškrábaná kapota, vadný lak nad pravým předním světlem, poškozený sedák sedadla spolujezdce a zašpiněné sedadlo řidiče od užívání.

Video se připravuje ...

V době, kdy jsme psali o faceliftu modelu, Lamborghini pro evropský trh uvádělo základní cenu téměř 4,1 milionu korun. Nevíme, jak moc se výbava vozu v nabídce CENZA liší od té základní, nicméně centrum uvádí cenu 4.984.000 Kč. Je u ní však také poznámka, že jde o aukční položku.

Video se připravuje ...

Z jakého konkrétního důvodu se žluté Lamborghini dostalo do péče Ministerstva vnitra ČR, bohužel nevíme, stránky CENZA zmiňují pouze to, že bylo zajištěno Policií ČR v trestním řízení. Pro bližší informace o technickém stavu vozidla, případně o jeho prodeji a převodu na nového majitele, je nutné obrátit se přímo na Centrum zajištěných aktiv. Kontakty najdete u vozidla v záložce další informace.

Filip Melich
Diskuze (3)

Doporučujeme

13. 4. 2023 18:03
klauni
Byl sem se na nej podívat. Takový auto nechceš
Avatar - m.z.
17. 3. 2023 10:56
cena
nic moc nabídka