Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Miss ČR 2006 Taťána Kuchařová převzala Toyotu Aygo

Ondřej Láník
Diskuze (11)
Vítězka letošního 18.ročníku soutěže o nejkrásnější dívku Miss České republiky 2006, osmnáctiletá Taťána Kuchařová převzala včera jednu z cen – nový automobil Toyota AYGO. Slavnostní předání vozu se odehrálo v prostorách prodejce TOYOTA TSUSHO.

Vítězka letošního 18.ročníku soutěže o nejkrásnější dívku Miss České republiky 2006, osmnáctiletá Taťána Kuchařová převzala včera jednu z cen – nový automobil Toyota AYGO. Slavnostní předání vozu se odehrálo v prostorách autorizovaného prodejce TOYOTA TSUSHO v Praze – Průhonicích.

V dopoledních hodinách přijela nová Miss České republiky a také Miss Sympatie pro rok 2006 Taťána Kuchařová v doprovodu prezidenta soutěže pana Miloše Zapletala do autorizovaného dealerství Toyota Tsusho Praha, aby zde převzala cenu – nový vůz Toyota Aygo.

Slavnostního předaní klíčků od nového vozu, vyráběného v České republice v závodě TPCA, se zúčastnil také generální ředitel společnosti Toyota Motor Czech spol. s r.o. pan Roman Mäsiar. Poté již mohla čerstvá majitelka nové Toyoty Aygo okusit první chvíle za volantem, byť pouze na prezentačním showroomu prodejce. „Mám z výhry velkou radost, už proto, že moje nová Toyota Aygo je v červené barvě, kterou zbožňuji. Právě v této době dělám autoškolu a tak věřím, že po brzkém úspěšném složení testů a řidičských zkoušek se pojedu hned projet. Prvním cílem mého výletu s Aygem by měla být Praha.“, plánuje úřadující Miss ČR.

Společnost Toyota Motor Czech spol. s r.o. věnovala do soutěže Miss České republiky 2006 dva nové vozy Toyota Aygo pro dvě hlavní kategorie, celkovou vítězku Miss ČR 2006 a Miss Sympatie. Oba vozy tak, po sobotní volbě, získala právě osmnáctiletá studentka jazykového gymnázia z Opočna. „Jelikož jsem, jako Miss Sympatie, získala i druhou Toyotu Aygo, rozhodla jsem se ji věnovat na charitativní účely.“, prozradila Taťána Kuchařová.

Ondřej Láník
Diskuze (11)