Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mitsubishi odejde z amerického trhu v případě neúspěchu nových modelů

Ondřej Láník
Diskuze (44)
Zásadní tvrzení zaznělo na tiskové konferenci Mitsubishi Motors v japonské Nagoyi. "Jestliže řada nových modelů nebude úspěšná, odejde Mitsubishi Motors z amerického trhu s osobními automobily."

Zásadní tvrzení zaznělo na tiskové konferenci Mitsubishi Motors v japonské Nagoyi. "Jestliže řada nových modelů nebude úspěšná, odejde Mitsubishi Motors z amerického trhu s osobními automobily." Shinichi Kurihara, jeden z vysoce postavených manažerů automobilky, podmiňuje setrvání na největším automobilovém trhu světa, úspěšností nového Outlanderu, Lanceru nebo kupé Eclipse.

První z nich, sedmimístné SUV Outlander příjde do USA již letos na podzim. Poprvé se sedmi místy, šestistupňovou automatickou převodovkou a vidlicovým šestiválcem. Outlander je přitom postaven na nové platformě, která byla vyvinuta až po rozchodu s koncernem DaimlerChrysler.

Mitsubishi se potýkalo na americkém trhu v posledních letech se zásadním propadem. Z více než 340 tisíc prodaných vozů z roku 2002, zůstalo v roce 2005 pouhých 120 tisíc. Illinioský závod Mitsubishi vyrábí jen v jediné ze tří možných směn.

Ondřej Láník
Diskuze (44)
6. 6. 2006 22:04
Re: Nemecka dokonalost?
;-) :yes:
5. 6. 2006 23:36
Re: (nikdy nevim, jakej titulek vymyslet)
Dej si sprchu. Na hlavu. Studenou. A dlouho. Co je ti do toho co dělám či nedělám :no: Ptá se tebe někdo, kde žebráš? Doufám, že mi jako náhradu za německou dokonalost nechceš nabízet Colt. :-) :no: >:-[]
5. 6. 2006 23:33
Re: U Mna Sou Nejlepsi"!
Máš to celé popletené... tak především tu buď slušný. slovník pivnice u vás na dědině tu nikoho nezajímá. co se týče výdělků... možná by sis měl někde nechat vysvětlit, že jsou různé zdroje příjmů - jako zaměstnanec, jako podnikatel, jako rentier... například. Máš podivné starosti :no:
5. 6. 2006 00:40
Re: U Mna Sou Nejlepsi"!
:-) :yes: P.S. Zajímavé je postavení Citroenu, Alfy a HLAVNĚ - ŠKODA :yes: :yes: :yes:
5. 6. 2006 00:36
Re: U Mna Sou Nejlepsi"!
:yes: :yes: :yes: