Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Moto Guzzi V85 TT má nového ambasadora. Stal se jím slavný herec a motorkář Ewan McGregor

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Moto Guzzi a Ewan McGregor opět spolupracují a tentokrát se jedná o reklamní kampaň k novému cestovnímu enduru V85 TT.

Ewan McGregor, hvězda několika desítek filmů v čele s trháky jako je Trainspotting, Hvězdné války nebo Moulin Rouge, se svou láskou k motocyklům nijak netají a se značkou Moto Guzzi je spojen od roku 2013. Právě tehdy se poprvé stal součástí její reklamní kampaně a to v souvislosti s cruiserem California 1400.

Nejnovější spolupráce mezi slavným hercem a značkou Moto Guzzi souvisí s reklamní kampaní k novému cestovnímu enduru V85 TT. Natáčení i focení se odehrávalo v nádherném prostředí jižní Sardinie a Ewan McGregor se podle materiálů Moto Guzzi opět projevil jako nadšený motorkář, který si jízdu na novém modelu užíval.

Moto Guzzi představila model V85 TT v jeho finální podobě v loňském roce a výrobu zahájila ve svém závodu Mandello del Lario začátkem února letošního roku. Cestovní enduro představuje jeden z nejvíce očekávaných modelů pro letošní sezónu, který je výjimečným zástupcem své třídy a zároveň také symbolem budoucnosti této značky.

Srdcem modelu V85 TT je nový motor, který spolupracuje se šestistupňovou převodovkou. Inovativní a pro Moto Guzzi typicky podélně uložený, vzduchem chlazený dvouválec do V s úhlem rozevření válců 90° poskytuje z objemu 853 cm3 nejvyšší výkon 59 kW (80 k) při 7750 min-1 a točivý moment 80 N.m při 5000 min-1.

Moto Guzzi V85 TT se sedlem ve výšce 830 mm a pohotovostní hmotností 229 kg se může pochlubit bohatou standardní výbavou, splňující podle materiálů značky požadavky i nejnáročnějších zákazníků, ať se jedná o každodenní cestování do zaměstnání, nebo o velkou dobrodružnou výpravu, vedoucí po silnicích i terénem.

Na přání dodávaná komunikační platforma Moto Guzzi MIA umožňuje připojit chytrý telefon k elektronickému systému motocyklu. Systém nabízí mnoho zajímavých a praktických funkcí od telefonování až po navigaci.

Zdroj: Piaggio & C spa

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Doporučujeme