Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Musk má další zvláštní nápad. Tesly prý dostanou přizpůsobitelné zvuky při pohybu a použití klaksonu

Jan Zajíc
Diskuze (14)

Šéf automobilky Tesla má bujnou fantazii a mysl plnou nejrůznějších nápadů. Některé z nich jsou poněkud zvláštní.

Do téhle skupiny bychom zařadili i jednu z posledních Muskových myšlenek, která se týká právě značky Tesla. Šéf firmy totiž nedávno na Twitteru majitelům elektromobilů od Tesly slíbil "přizpůsobitelné zvuky při pohybu a použití klaksonu".

Co si pod tím představit? V případě klaksonu je to asi jasné, řidič bude mít jednoduše k dispozici i jiný zvuk než klasické troubení.

U zvuků při pohybu se pravděpodobně jedná o hluk, který elektromobil bude vydávat během jízdy - zřejmě aby nebyl tak tichý.

Musk slibuje "zvuky kokosů", což je možná odkaz na slavný britský film Monty Python a Svatý Grál, v němž bouchání kokosů mělo simulovat zvuk koně. Ale objevily se také zprávy o kozím mečení či jistém lidském zvuku, který nebývá ve slušné společnosti přijatelný.

Jsme zvědavi, co z toho nakonec bude.

Jan Zajíc
Diskuze (14)

Doporučujeme

Avatar - _Karel_
10. 10. 2019 09:47
Re: Paradox
Asi tak.
Avatar - Dinar
10. 10. 2019 09:35
Re: Paradox
Nemyslím, že bych je někde omlouval, spíš si myslím, že právě dosahují vrcholu svých prodejů a výše to, právě kvůli lowcost interieru a mizerné kvalitě zpracování, už moc nepůjde.
Jel jsem všemi modely tesly, osobně bych za takové auto, a je mi jedno, jestli to má zrychlení jako supersport, nedal ani milion, natož tři.
Avatar - _Karel_
10. 10. 2019 08:36
Re: Paradox
To je samozřejmě pravda, ale když na to koukám z pohledu majitele co zaplatil, omluva to není (že se učí).
Avatar - Emel
10. 10. 2019 08:28
Kokosy
Už je to tady... :-)
Avatar - _Karel_
10. 10. 2019 08:17
Re: Paradox
No je to dost děs. Tohle tě běžně nepotká ani u Dacie. A tohle je auto za 3 míče. Představa, že si to koupíš, já ty km najedu skoro za rok....... :-(