Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Muž daroval manželce k Valentýnu jedinečné Bugatti. Jak jste se vytáhli vy?

Jan Zajíc
Diskuze (9)

Jestli patříte mezi ty, kteří slaví 14. únor jako den lásky, pak jste zřejmě svou drahou polovičku obdarovali nějakým milým dárkem. Na tohoto chlapíka ale určitě nemáte.

Muž totiž své manželce k Valentýnu věnoval jedinečně individualizované Bugatti Chiron Sport. Jiné takové nikdo rozhodně nemá. Minimálně v současnosti.

Manžel, který evidentně nemá hluboko do kapsy, na přípravě netradičního daru spolupracoval s londýnským prodejcem luxusních vozů H.R. Owen. Pro Chiron zvolil dvoubarevnou karoserii, která kombinuje matně bílý lak s růžovými prvky. Tento konkrétní růžový odstín se údajně na voze značky Bugatti objevuje vůbec poprvé.

Zajímavě pak vypadá růžově lakovaný motorový prostor, v němž se ukrývá známý šestnáctiválec.

Zákazník ovšem pozornost věnoval také interiéru. I tady dominuje bílá barva, pro čalounění muž vybral světlounkou kůži Gris Rafale. Prošívání je ovšem pochopitelně růžové.

Na hlavových opěrkách a prazích se skví nápisy Alice, asi tušíte proč: takhle se jmenuje mužova šťastná manželka. Jméno je opět vyvedeno v růžové barvě.

Částku, na níž chlapíka tento jedinečný dárek přišel, bohužel neznáme. Chiron Sport ovšem vyjde na nějakých 70 milionů korun.

Jan Zajíc
Diskuze (9)

Doporučujeme

19. 6. 2022 23:37
Bugatti
No, tak něco takového bych si manželce asi nemohl dovolit dát jako dárek. :) Je ale pravda, že tohoto Valentýna jsme si se ženou opravdu užili. Konečně jsme ho měli po dlouhé době možnost strávit spolu a bylo to super. Rozhodli jsme se, že vyzkoušíme takové ty erotické masáže, viz https://mataharisalon.cz/cs a myslím si, že to bylo velice dobré rozhodnutí.
Avatar - trapid
16. 2. 2021 22:44
Re: klobasku
Ty jsi Maďar?
16. 2. 2021 14:21
Re: jak sem se vytáh?
https://pyxis.nymag.com/…rsquare.w529.jpg
(safe for work)

1) cut a hole in the box
2) put your junk in that boooox
3) make her open the box
Avatar - Londonbridge
16. 2. 2021 08:31
klobasku
Ja som vytiahol dobru stiplavu Madarsku klobasu a tiez mala radost , tiez to bolo potom ruzove... :D :D
16. 2. 2021 08:28
Re: Už klasika...
Zamaskuje sa - dá si tmavé okuliare a nasadí povinné rúško ;-)