Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Na prodej je jedna zajímavě upravená Octavia. Co na ni říkáte?

Jan Zajíc
Diskuze (13)

Jestli máte slabost pro naftovou Škodu Octavii RS třetí generace a fandíte i nápadným úpravám, tenhle kus by se vám mohl líbit.

Bílá oktávka z roku 2015, která je aktuálně na prodej, má totiž k sériovému stavu docela daleko. A dává to jasně najevo.

Seznam úprav je podle majitele poměrně dlouhý. Zahrnuje změny vzhledu, osvětlení, palubního softwaru nebo na podvozku. Že podvozek není sériový je ostatně vidět na první pohled, škodovka na fotkách se prakticky plazí po silnici.

Takže jste asi poznali, že liftback dostal stavitelný vzduchový podvozek. Navíc s možností ovládat ho přes mobilní telefon. Podvozek obdržel ještě několik sportovních dílů, jiné stabilizátory a podobně.

Octavia stojí na originálních 18palcových kolech.

Úravy vzhledu zahrnují LED světlomety, mračítka, přední lízátko, zadní spoilery, černé koncovky výfuku, difuzor, tmavější okna nebo třeba nové prahy. Majitel se zaměřil i na softwarové modifikace, nechal například deaktivovat systém stop-start, přidal možnost zamknout auto při nastartovaném motoru či zhasínání proužku denního svícení při blikání směrovky.

Pohonné ústrojí zřejmě bude v originálním stavu, majitel totiž v inzerátu uvádí pro vznětovou Octavii RS standardní výkon 135 kW. A dodává, že vůz s nájezdem necelých 65 tisíc kilometrů uklízí do garáže a v zimě s ním nejezdí.

A cena? Upravená Octavia RS 2.0 TDI je na prodej za 535 tisíc korun.

Jan Zajíc
Diskuze (13)

Doporučujeme

25. 11. 2020 08:06
Nádherná ovečka
Ta octa je fakt hezká nwm proč ty malý holky tady pořád nadávaj má důvod proč je tak drahá no a holt když na ni nemáte tak tady nepište nesmysly chudáci
24. 11. 2020 14:37
Vole
Vovce v naftě to chceš a ještě takhle hnusnou a s radlicí.. půl mega za hnuj ? Ne díky.. Tyhle články by se neměli vůbec psát, zbytečná ztráta času..
24. 11. 2020 13:28
Re: Radlice na sníh...
Hele a není náhodou static žehlička ale bez vzduchu ? Mne se zdá že static je právě o tom položit to dolů bez vzduchu pomocí origo či tuningových tlumičů,ale pokud se pletu opravte mne klidně
Avatar - Ivosee
24. 11. 2020 13:14
stupid
to je ale blbost todleto... :no:
Avatar - kuk
24. 11. 2020 10:41
Popelnice
Pro dehtový rakovinomety má slabost půlka republiky. :no: