Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nejmilejší video roku? Češi bodují úžasnou reklamou na šlapací autíčka

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Mají tradiční šlapací autíčka místo i v moderní době? Tohle video vás přesvědčí, že ano. A navíc je dost možné, že takové vozítko budete chtít.

I když třeba nemáte děti. Spot zlínského společnosti Czech Pedal Car, která se zabývá přesně tím, co má v názvu, tedy prodejem modelů a stavebnic šlapacích autíček, totiž hezky dokládá, jak půvabné tyhle hračky mohou být - i jen na pohled.

Firma ve videu ukazuje svou šlapací a otevřenou verzi Škody 1000 MB, ale kromě ní nabízí také zmenšenou felicii. Tedy tu první, tu bez střechy.

Kromě toho se v příběhu objevuje zmenšený tahač Tatra a především spousta nadšených dětí.

Vozítka vznikají ručně, každému autu se prý dostane individuálního přístupu. Auta můžete koupit již hotová, případně coby stavebnici a vůz si složit společně se svou ratolestí doma.

Auta jsou dotažena do nejmenšího detailu, nechybí výrobní číslo, typ, rok a měsíc výroby či kontakt na firmu, která jej zhotovila. Obdržíte také technický průkaz, jenž obsahuje i kolonky pro jméno, bydliště, věk a fotografii novopečeného majitele.

A cena? Hotový exemplář dostanete za 18.400 Kč, na stavebnici potřebujete 13.500 Kč. Výrobce nabízí také několik příplatků, například vlastní SPZ, balení v dřevěné bedně či reklamní polep.

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Doporučujeme

4. 10. 2019 13:22
Re: Pěkný!
Jediné, čo radosť z tohto počinu kazí, je cena týchto vozítiek. Za viac ako 18 tisíc Kč je to skôr luxusný tovar do vitríny.
Avatar - wakantanka
4. 10. 2019 09:18
Re: Pěkný!
toto ti rád podpíšem, moji synovia sa radi zvezú na tých elektrických, ale najviac ich baví šlapací traktúrek s vlečkou :D Inak pred časom som pozeral stránky týchto nadšencov a nedozvedel som sa o sortimente ani o cene zbla nič. A to je veľká škoda. Hádam si to dajú do poriadku.
Avatar - Dinar
4. 10. 2019 07:41
Pěkný!
Hezký video a vkusná reklama na fajn výrobky. Šlapacím autíčkům fandím, jízdu si dítě musí zasloužit šlapáním, když vidím ta tříletá oplácaná děcka tupě sedět na různých elektrických samohybech, tak bych jednak jejich rodiče nakopal do ři-ti, jednak tomuhle počinu rád zatleskal. :-) :yes: