Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová reklamní kampaň Honda: Nechybí NSX, ASIMO a formule (+video)

David Bureš
Diskuze (0)
Honda pomocí nové reklamní kampaně upozorňuje na svoji rozsáhle modernizovanou modelovou řadu.

Honda tento týden představila novou reklamní kampaň, kterou se chce prezentovat. V rámci nové celoevropské kampaně se japonský výrobce chlubí svými úspěšnými projekty. Honda se bude prezentovat i na videoportálu Youtube.

Součástí kampaně je minutu a půl dlouhé video natáčené na Ukrajině, které vedle současného portfolia značky prezentuje i její starší modely. Mezi nimi samozřejmě nechybí ani původní NSX. Pozorní diváci si ve videu povšimnou Jensona Buttona, jehož současný monopost formule 1 pohání motor Honda. Pečliví posluchači zase poznají hlas Ayrtona Senny, který pomáhal vyvíjet originální NSX nebo motivy z Beethovenovy Páté symfonie.

Honda videem rovněž připomíná, že nejen automobily jsou její doménou. Proto se ve snímku objevuje robot ASIMO, motocykl CBR, letoun HondaJet a monopost formule 1 stáje McLaren poháněný šestiválcem Honda. Video trvající 90 sekund doplní i desetisekundové spoty

Kampaň je nazvaná zážeh (Ignition), název spolu se symbolikou rakety má zdůraznit, jak se Honda v posledním roce vyvinula, když kompletně obměnila svoji nabídku. Výkonný ředitel britského zastoupení značky Philip Crossman k tomu říká: „V březnu jsme měli nejstarší produktovou řadu na trhu, ale na začátku září jí budeme mít nejnovější. Kampaň Ignition perfektně reprezentuje současnou pozici značky a jaké zážitky nabízí.“

Honda letos představila opravdovou záplavu modelů. V Evropě se postupně rozběhl prodej modernizovaného Civicu a CR-V, hot hatche Civic Type R, malého SUV HR-V a malého modelu Jazz. Na trh pak ještě vstoupí supersport NSX.

Návrh kampaně měla na starosti Kate Barrettová, manažerka marketingové komunikace v britském zastoupení Honda. Plánování nové firemní komunikace bylo zahájeno již na konci roku 2014.

David Bureš
Diskuze (0)