Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Škoda Kodiaq se ukazuje na prvních skicách! Je velkou evolucí předchůdce

Lukáš Volšický
Diskuze (18)

Jste zvědaví, jak bude vypadat nová Škoda Kodiaq? Mladoboleslavská automobilka začíná odhalovat design zásadní letošní novinky na prvních skicách. Oficiálně ji představí už příští týden.

Už 4. října se oficiálně představí nová Škoda Kodiaq. V minulých týdnech nám ji mladoboleslavská automobilka ukázala ve speciálním vývojovém maskování i nás nechala nahlédnout do moderního interiéru s novou architekturou. A teď se blížící se zásadní letošní novinka značky odhaluje i na prvních designových skicách.

Designově je nová generace modelu Kodiaq velkou evolucí předchůdce. Nové vlajkové SUV od Škodovky bude zakládat na sebevědomých a elegantních liniích a vůbec poprvé se ukazuje veřejnosti v nových komunikačních barvách automobilky. Novinka má navázat na úspěchy předcházejícího Kodiaqu, který je vůbec nejúspěšnějším SUV značky.

Od zahájení produkce jej česká značka vyrobila už ve více než 840 tisících kusech. Škodovka přitom před pár dny zveřejnila novou tiskovou zprávu, že celkem vyrobila už tři miliony SUV, přičemž Kodiaq se na tomto výsledku podílí minimálně z jedné čtvrtiny, a to včetně čínského stylovějšího Kodiaqu GT.

Video se připravuje ...

Škoda Kodiaq je nejúspěšnější škodovkou ve vzkvétajícím segmentu SUV, do něhož se automobilka odvážila už v roce 2009 s kompaktním crossoverem Yeti. Slavnostní debut nejnovější vlajkové lodi značky je za dveřmi a my vás budeme informovat o všech novinkách, protože budeme u toho. Ukáže se nám už příští týden, takže i nadále sledujte Auto.cz.

Lukáš Volšický
Diskuze (18)

Doporučujeme

Avatar - Emel
29. 9. 2023 15:07
Re: Ta žlutá studie se zdá být trochu lepší,
O tom nic nevím... předobrazem Enyaqu byla Vision iV a ta měla stejnej čumák.
Avatar - Ada je zase tady
28. 9. 2023 22:49
Re: a teď to podstatné
neřidič promluvil...
Avatar - pradeda777
28. 9. 2023 10:07
Další jezevčík...
....ach jo.... :no:
28. 9. 2023 08:24
Re: a teď to podstatné
jdi uz do ***e
Avatar - Ada je zase tady
27. 9. 2023 22:55
a teď to podstatné
Bude i ve verzi pro řidiče? t.j. diesel, 4x4, manuál? ;-\