Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Škoda Octavia může vypadat takto. Prý nebude mít ani mlhovky v nárazníku

Lukáš Volšický
Diskuze (49)

Letošní facelift nejmodernější Škody Octavia se představuje na dalším renderu. Přední světlomety mohou navazovat na masku chladiče a nejmenovaný zdroj ze zákulisí vývoje odhaluje, že dost možná nebude mít přední mlhovky v nárazníku.

Slavnostní debut faceliftu nejmodernější čtvrté generace populární Škody Octavia je za dveřmi. Mladoboleslavská automobilka nám hned začátkem nového roku ukázala první ochutnávku a v následujících týdnech si nás bude dalšími detaily připravovat na oficiální odhalení jedné z největších letošních plánovaných novinek.

Krátce před vánočními svátky jsme vám představili naši vlastní vizualizaci modernizace Octavie, kterou jsme „vyvinuli“ s grafikem Honzou Lušovským. Tehdy jsme se inspirovali zásadní loňskou novinkou značky, novou Škodou Superb, jejíž rysy jsme přenesli na aktuální Octavii. Jenže… možná jsme to uspěchali.

Vůbec první teaser omlazeného modelu nám totiž odhaluje nové přední světlomety s inovativním světelným podpisem. Když se pozorně zadíváte na první video, všimnete si, že přední světlomety dost možná navazují na masku chladiče. A to je hlavní důvod, proč se Honza Lušovský vrátil k „rýsovacímu prknu“ (čti: grafickému programu), aby svou vizualizaci přepracoval.

Video se připravuje ...

Na základě nejnovějších oficiálních materiálů vám představujeme novou vizualizaci modré Octavie s velmi osobitou tváří. Spolu s novou vizualizací vám navíc můžeme odhalit i zákulisní informaci od nejmenovaného zdroje, že nejnovější Octavia už nebude mít mlhová světla v předním nárazníku.

Škoda Octavia s upraveným designem a modernější výbavou se představí už v únoru letošního roku a k prvním zákazníkům by měla dorazit v květnu 2024. A znovu se vás ptáme: Co myslíte, bude vypadat jako naše virtuální vize?

Lukáš Volšický
Diskuze (49)

Doporučujeme

7. 1. 2024 10:01
Re: Nedopadne
Tak tady si troufám spíš říct, kde jste vzal, že Vámi vypsané fl byly výborné či excelentní. Naopak souhlasím spíš s tezí, že většina fl u Škody dopadla katastrofálně a ty podařené se daji napočítat prstech jedné ruky.
Avatar - rohYpnol
6. 1. 2024 11:27
Re: Nedopadne
Nemáš pravdu. Jako celek FL u Škody dopadají dobře až skvěle.
FL Felicie ok
FL Octsvie výborný
FL Fabie výborný
FL Octavie 2 blbý
FL Fabie2, Roomster ok
FL Superb 2 ok
FL Yeti výborný
FL Octavie 3 kontroverzní, leč za mě excelentní
FL Fabie 3 ještě ok
FL Superb 3 výborný
FL Kodiaq výborný
FL Karoq výborný

Nevím kde vidíš že by FL u Škody dopadaly špatně.
Avatar - rohYpnol
6. 1. 2024 11:21
Re: Důležité je...
Přesně. Proto je třeba lidem nařídit a rozkázat že jedinou správnou volbou je EV, protože to tak bruselské politbyro rozhodli!!!
Avatar - rohYpnol
6. 1. 2024 11:17
Re: Co sofware?
Obávám se, že čím novější kus, tím víc asistentů budeš při usednutí vypínat a tím složitější cesta k tomu povede. Viz nové nařízení EU že hlídání max rychlosti nelze vypnout jednokrokově...

Do toho např. novinky že jakýkoliv zásah do ŘJ znamená ztrátu funkčnosti atd. .... :no: :no: :no:
Avatar - Ja Prvni 123
6. 1. 2024 08:21
Re: Co sofware?
Bohuzel je to tak.

Ja jsem na Italky, ale je to ve finale to same: svezl jsem se nekolika variantama novych Fiatu... a objednal plynove tlumice a Brembo brzdove kotouce na svoje Tipo z roku 2020.

Dneska se nove auto nehodi koupit.
Zadne.
Dosel jsem tak daleko, ze jsem zkousel i Mercedesa.