Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nové BMW 3 Coupé: první fotografie

Ondřej Láník
Diskuze (71)
Internetový server Leftlanenews.com zveřejnil první fotografie nového kupé BMW. Předpremiéra se odehrává v době, kdy špionážní fotografie více či méně maskovaných kupé již nebudí příliš mnoho pozornosti.

Internetový server Leftlanenews.com zveřejnil první fotografie nového kupé BMW. Předpremiéra se odehrává v době, kdy špionážní fotografie více či méně maskovaných kupé již nebudí příliš mnoho pozornosti. Internetem totiž kolují fotografie nového kupé bez kamufláže připraveného k transportu letadlem a dokonce i skalní fanoušci v diskuzích pochybují na tím, zda opravdu jde o definitivní produkční verze. Fotografie však podle nás vypadají věrohodně. Oficiální představení vozu by se mělo odehrát v nejbližších dnech či týdnech.

Změn proti sedanům je mnoho. Ať už se jedná o nově tvarované světlomety vpředu, dlouhou siluetu karoserie s relativně málo agresivními tvary nebo koncová světla, která se odvolávají spíše na motivy použité u omlazeného BMW řady 7.

Pod kapotou bychom se měli dočkat mimo jiné přeplňovaného šestiválce 3.0 l v modelu BMW 335Ci. Více jsme o tomto motoru psali v únoru.

Ondřej Láník
Diskuze (71)