Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový Defender zachycen zcela bez maskování, vyfotili ho během natáčení nové Bondovky

Ondřej Mára
Diskuze (11)

Představení nové generace Land Roveru Defender je sice naplánováno až na autosalon IAA 2019 ve Frankfurtu, během natáčení nové Bondovky se však ukázal již zcela bez maskování.

Sama automobilka nás sice v uplynulých týdnech zásobovala desítkami fotografií, na kterých je nový Defender testován v nejnáročnějších podmínkách celého světa. Na všech oficiálních snímcích byl však nový Defender zabalen do maskovací fólie, která držela všechny zajímavé detaily pod pokličkou. To se teď ale mění.

Sociální sítě totiž zaplavila fotografie, na které je nový Defender zcela bez maskování. Snímek, údajně pořízený během natáčení nové Bondovky, zachycuje především čelní a boční stranu vozu. Jak ovšem v komentáři pod fotografií naznačil Steven Firth, který snímek publikoval na svém instagramovém profilu shedlocktwothousand, nový offroad mohl být pro potřeby natáčení lehce upraven.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I’m not going to get in trouble for this — because it’s all over #facebook at the moment! Here is what looks like the first uncovered #defender2020 — straight (apparently) from the film set of the new #bond movie! Makes sense! A few things come to mind. Firstly, the winch is excellent. Secondly, the alpine windows are still there! Thirdly, the rear passenger door looks massive — you’ll never open that in a Tesco car park! Fourthly, there seems to be quite a bit of wheel clearance (though it’s unknown if this is standard height, off road height, or on coils!). Fifthly, checker on the bonnet (yes, the bonnet is a funny shape and there is no real wing to speak of). Sixthly, I’m not sure about the mirrors at all. Seventhly.... well, this could clearly go on a bit! #landroverdefender #allnewdefender #landroverdefender #landrover #thebest4x4xfar #landrovertheworldover #landroverworld #bignews #didntmakefrankfurt #someonesheadwillrollforthis #spyshot #spyfilm #jamesbondfilmset #allnewdefender2020 #newdefender #newdefendernews #newlandroverdefender #defender #landroverdefender #landroverdefender110 #defender110

Příspěvek sdílený Steven Firth (@shedlocktwothousand),

I tak ale stojí za zmínku jeho design, který kombinuje povětšinou oblé tvary s pár ostře řezanými hranami, což je dobře patrné především u světlometů. V masce se také objevuje několik výraznějších horizontálních linií, čímž se nový Defender přibližuje moderním vozům ze stáje Range Rover.

Milovníky klasického vzhledu Defendru ale jistě potěší zachování okének ve střeše nad zavazadlovým prostorem, netradičně tvarovaná kapota motoru (pravděpodobně) s imitací nášlapných plechů na blatnících nebo naviják v masce. Za zmínku však stojí i poměrně vysoký podvozek a spousta místa v podbězích, což vypadá na příslib slušných terénních vlastností.

Vyfocený vůz mohl být samozřejmě pouze upraven pro natáčení a tak je možné, že v sériovém provedení budou některé drobnosti chybět. Prozatím však vypadá nový Defender skutečně k světu a neméně působivé jsou i jeho technické parametry, které automobilce unikly již před pár týdny. Nezbývá tedy, než si jen počkat na oficiální premiéru.

Ondřej Mára
Diskuze (11)

Doporučujeme

Avatar - speedfred
29. 8. 2019 09:49
Re: land rover kodiaq
no do *** :-[] :-[] :-[]
Avatar - wakantanka
27. 8. 2019 13:40
Re: V Nitre ich už po halách behá dosť
Mám taký pocit, že asi bude viac verzií, teda "civilné" a nejaké "pracovné" či military. Asi to takto chceli nejako zjednotiť v tom interiéri, pričom pri iných ako civilných tam mrsknú tvrdé odolné plasty, aby to šlo umyť wapkou. :D Niečo na spôsob Gčka, kde tiež môžeš mať lux. verziu ale aj čisto pracovnú, očesanú na úplný základ.
Avatar - wakantanka
27. 8. 2019 13:37
Re: land rover kodiaq
:-) :yes:
Avatar - Dinar
27. 8. 2019 12:45
Re: land rover kodiaq
Vždycky jsem si říkal, jestli klávesnice v Braillově písmu vydává při stisknutí klávesy i zvuky. Jak ti to funguje?
27. 8. 2019 12:21
Re: land rover kodiaq
Tak ty by jsi koukám se svou představivostí udělal i z okresní šeredky Pamelu...